Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta
Mindenegyben Blog - 2022. február 03. (csütörtök), 19:31

2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 03

Mi történik? Oroszország 30 ezer katonát és modern fegyvereket küldött Belaruszba!

Ez Moszkva legnagyobb katonai művelete a szomszédos ország területén a hidegháború vége óta. Oroszország jelentős létszámú csapatokat, mintegy 30 ezer katonát és modern fegyvereket küldött Fehéroroszországba az elmúlt napokban, ez Moszkva legnagyobb katonai művelete a szomszédos ország területén a hidegháború vége óta – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtökön, a macedón miniszterelnökkel, Dimitar Kovacsevszkivel tartott brüsszeli sajtótájékoztatóján.

Moszkva egyebek között Szu-35-ös nehézbombázó repülőgépeket, kettős képességű, rövid hatótávolságú Iszkander rakétákat, SZ-400 Triumf légvédelmi rakétákat és különleges alakulatokat (Szpecnaz) is Fehéroroszországba vezényelt, mindezt az orosz éves nukleáris hadgyakorlattal kombinálva– tette hozzá a főtitkár. Stoltenberg ismételten a feszültség csökkentésére szólította fel Oroszországot.

Hirdetés
[ ]

Az ukrán határon történő orosz csapatösszevonásokkal kapcsolatban a főtitkár figyelmeztetett: „minden további orosz agressziónak súlyos következményei lesznek, és nagy árat kell fizetni érte”. Megismételte, hogy a NATO továbbra is készen áll arra, hogy érdemi párbeszédet folytasson Oroszországgal.

„A szövetségesek készek tárgyalni a NATO-Oroszország kapcsolatról, az átláthatóság növeléséről, a fegyverzetellenőrzésről, a leszerelésről és a nukleáris biztosítékokról. A NATO azonban nem fog kompromisszumot kötni az alapelvek tekintetében: minden nemzet joga, hogy megválassza saját útját, és a NATO megvédi szövetségeseit. Elkötelezettek vagyunk a politikai megoldás mellett, de fel kell készülnünk a rosszabbra” – emelte ki.

Stoltenberg üdvözölte Washington szerdai bejelentését, miszerint további erőket telepít Németországba, Lengyelországba és Romániába. „Ez az elkötelezettségük erőteljes szimbóluma” – mondta.

Az amerikai külügyminisztérium a héten felszólította a Belaruszban szolgálatot teljesítő diplomatáinak hozzátartozóit, hogy hagyják el az országot a térségbeli feszültség és a helyzet kiszámíthatatlansága miatt. Oroszország és Belarusz február 10. és 20. között tart közös hadgyakorlatot az Ukrajnával közös határ közelében.

A jóslat szerint idén ekkor tör majd ki a harmadik világháború!

Ha komolyan vesszük, már nem érdemes hosszabb nyaralást tervezni.
 

A világvége, de legalábbis a harmadik világháború Szűz Mária eljövetelének 100. évfordulóján fog bekövetkezni. Ezt állítja egy önjelölt próféta, Horacio Villegas. Ezt annak alapján mondja, hogy a Fatimai Szent Szűz eddig már hat alkalommal látogatott el a portugál városba, üzeneteket hozott, és ezek a jóslatok beteljesültek. Legutóbb 1917. május 13-án jelent meg, és az első világháború végét jövendölte, ami, láss csodát, egy évvel később be is következett. (A tényekhez hozzátartozik, Amerika pár héttel korábban lépett be a világháborúba, így nem volt nehéz kitalálni, hogy a vérontásnak hamarosan vége lesz.)

Az önjelölt próféta szerint az új világború május 13. és október 13. között fog kitörni, és hatalmas pusztítással jár majd. Villegas azt mondja, Szíriában és Észak-Koreában törnek majd ki konfliktusok téves információk alapján, és a helyi háborúk globális összecsapássá szélesednek, miután a nagyhatalmak beavatkoztak.

Hirdetés

Számos katonai szakértő is azt állítja, hogy a hatvanas évek eleje, azaz a kubai rakétaválság óta soha nem álltunk még ilyen közel egy globális konfliktus kirobbanásához, másfelől viszont minden évben többször is megjósolják, hogy jön a világvége, aztán mégis itt vagyunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés