Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
-23 fokot mértek Magyarországon ma reggel!Kegyetlen volt, és mi jön még?
Mindenegyben Blog - 2024. január 10. (szerda), 16:42

-23 fokot mértek Magyarországon ma reggel!Kegyetlen volt, és mi jön még?

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 10

Szerdai hajnalon extrém alacsony hőmérsékletet regisztráltak Szilvásvárad és Répáshuta közötti Mohos-töbör nevű területen. Jelentések szerint a helyszínen a hőmérők -22,95 Celsius-fokot jeleztek. Szakértők szerint ha nem fújt volna a szél, akkor a hőmérséklet könnyedén elérhette volna a -25, sőt, akár a -30 fokot is.

A Miskolci Egyetem Földrajz-Geoinformatikai Intézetének közlése szerint ez a rendkívül alacsony hőmérséklet, nevezetesen a -22,95°C, a Mohos-töbörben lett megmérve. (A töbör egy kerek mélyedés, ahol a hidegebb levegő sűrűsödik.) A Mohos-töbör körülbelül félúton található Szilvásvárad és Répáshuta között, írja a Telex.

Hirdetés
[ ]
  • Országos előrejelzés: szerda estétől csütörtök reggelig

    Derült idő várható, főként a déli és keleti tájakon válik párássá a levegő, helyenként zúzmarás köd képződik. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a légmozgás, sőt több helyen szélcsend várható. Reggelre többnyire -12 és -8 fok közé hűl le a levegő, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.
  • Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

    A köd fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál esetleg hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.
  • Pénteken (Január 12.): Továbbra is száraz idő várható, a hőmérsékletek hasonlóak lesznek az előző naphoz, nappal 2 °C körül és éjjel -1 °C körül.
  • Szombaton (Január 13.): Száraz idő mellett a hőmérsékletek nappal 3 °C-ra emelkedhetnek és éjjel -1 °C körül maradhatnak.
  • Vasárnapon (Január 14.): A hőmérsékletek kis mértékben emelkedhetnek, várhatóan nappal 3 °C és éjjel 0 °C körül alakulnak.

Ez alapján a hét végi időjárás meglehetősen hűvös, de csapadékmentesnek ígérkezik. A hőmérsékletek általában alacsonyak lesznek, de a fagyos éjszakák után napközben enyhe emelkedés várható. A hónap közepén a téli időjárás gyakran hozza az év leg hidegebb napjait, amelyeket a hőmérsékletek is tükröznek. A hónap folyamán jellemzően több havas nap is előfordulhat, ami különösen a síelés szerelmeseinek kedvez. A napfényes órák száma alacsony, a borult napok jellemzőek, így érdemes felkészülni a kevés napsütésre és a hidegre

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés