Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
-23 fokot mértek Magyarországon ma reggel!Kegyetlen volt, és mi jön még?
Mindenegyben Blog - 2024. január 10. (szerda), 16:42

-23 fokot mértek Magyarországon ma reggel!Kegyetlen volt, és mi jön még?

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 10

Szerdai hajnalon extrém alacsony hőmérsékletet regisztráltak Szilvásvárad és Répáshuta közötti Mohos-töbör nevű területen. Jelentések szerint a helyszínen a hőmérők -22,95 Celsius-fokot jeleztek. Szakértők szerint ha nem fújt volna a szél, akkor a hőmérséklet könnyedén elérhette volna a -25, sőt, akár a -30 fokot is.

A Miskolci Egyetem Földrajz-Geoinformatikai Intézetének közlése szerint ez a rendkívül alacsony hőmérséklet, nevezetesen a -22,95°C, a Mohos-töbörben lett megmérve. (A töbör egy kerek mélyedés, ahol a hidegebb levegő sűrűsödik.) A Mohos-töbör körülbelül félúton található Szilvásvárad és Répáshuta között, írja a Telex.

Hirdetés
[ ]
  • Országos előrejelzés: szerda estétől csütörtök reggelig

    Derült idő várható, főként a déli és keleti tájakon válik párássá a levegő, helyenként zúzmarás köd képződik. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a légmozgás, sőt több helyen szélcsend várható. Reggelre többnyire -12 és -8 fok közé hűl le a levegő, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.
  • Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

    A köd fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál esetleg hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.
  • Pénteken (Január 12.): Továbbra is száraz idő várható, a hőmérsékletek hasonlóak lesznek az előző naphoz, nappal 2 °C körül és éjjel -1 °C körül.
  • Szombaton (Január 13.): Száraz idő mellett a hőmérsékletek nappal 3 °C-ra emelkedhetnek és éjjel -1 °C körül maradhatnak.
  • Vasárnapon (Január 14.): A hőmérsékletek kis mértékben emelkedhetnek, várhatóan nappal 3 °C és éjjel 0 °C körül alakulnak.

Ez alapján a hét végi időjárás meglehetősen hűvös, de csapadékmentesnek ígérkezik. A hőmérsékletek általában alacsonyak lesznek, de a fagyos éjszakák után napközben enyhe emelkedés várható. A hónap közepén a téli időjárás gyakran hozza az év leg hidegebb napjait, amelyeket a hőmérsékletek is tükröznek. A hónap folyamán jellemzően több havas nap is előfordulhat, ami különösen a síelés szerelmeseinek kedvez. A napfényes órák száma alacsony, a borult napok jellemzőek, így érdemes felkészülni a kevés napsütésre és a hidegre

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés