Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
3 hét brutális kánikula következik.Kössék fel a nadrágot, 60 éve nem volt ilyen száraz, fojtogató meleg, ami érkezik
Mindenegyben Blog - 2022. június 12. (vasárnap), 16:20

3 hét brutális kánikula következik.Kössék fel a nadrágot, 60 éve nem volt ilyen száraz, fojtogató meleg, ami érkezik

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 12

Sokan visszasírják majd a hűvösebb változékony időt! A strandolókon kívül senkinek nem lesz könnyű az elkövetkező több hét. Már hét végén 30-32, a jövő héten 34-36 fokot mérhetünk.

– Tartósan 30 fok fölött marad a hőmérséklet, 20-22 fokos trópusi éjszakákkal. Semmi jele, hogy mérséklődjön a hőség, a következő 2-3 hét melegebb lesz az átlagosnál. Jól döntöttek, akik most mennek szabadságra –

Hirdetés
[ ]

A vízparton is figyeljünk oda magunkra!

– Az idősekre és a kisgyerekekre viszont kifejezetten veszélyes lehet az ilyen hőhullám – figyelmeztet dr. Kóczán István belgyógyász szakorvos. A legkisebbek és a legidősebbek hőháztartása könnyen felborul a melegben. Az idősek nem érzik a szomjúságot és kiszáradhatnak. A nagyobb gyerekek pedig a játékba belefeledkezve túlhevülhetnek, megéghetnek, napszúrást kaphatnak. Hőguta azokat fenyegeti, akik egyenruhában kénytelenek dolgozni, rendőrök, tűzoltók, mentők – sorolta a doktor.

Különösen nehéz lesz most a kismamáknak. Bedagad a lábuk és légszomj gyötri őket. Legjobb, ha hűvös helyen maradnak, felpolcolják a lábukat és sok buborékmentes ásványvizet isznak.

Ábránkon láthatja, melyik UV-sugárzás ártalmas, néhány szabályt betartva vigyázhatunk magunkra

- A kutyákat, macskákat és más házi kedvenceket is megviseli a hőség. Fontos, hogy elegendő friss vízhez jussanak – javasolta Hanga Zoltán (39), a fővárosi állatkert szóvivője. – Az evidens, hogy ne zárjuk be őket a kocsiba, de a lakásban is kedvük szerint vonulhassanak el a hűvösebb sarokba. Az énekes madaraknak jót tesz ilyenkor a ventilátor, de ne állandóan őket érje. Az akváriumot hideg víz hozzáadásával, ne jégkockákkal hűtsük, mert a halak is megfázhatnak – sorolta az óvintézkedéseket a szakember.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés