Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
30 – 64 évesek figyelem! Erről biztosan nem tudtok pedig a nyugdíjatokról van szó és van teendőtök! Olvassatok utána, minél előbb!
Mindenegyben Blog - 2021. május 27. (csütörtök), 18:49

30 – 64 évesek figyelem! Erről biztosan nem tudtok pedig a nyugdíjatokról van szó és van teendőtök! Olvassatok utána, minél előbb! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 27

30 – 64 évesek figyelem! Erről biztosan nem tudtok pedig a nyugdíjatokról van szó és van teendőtök! Olvassatok utána, minél előbb!

Önnek is van állami nyugdíjszámlája – nézzen rá, mert a nyugdíja függ tőle!

Ennyi nyugdíj megtakarítása van jelenleg – itt ellenőrizheti az állami nyugdíjszámláját! Érdemes tudnia mennyi pénz van rajta!

Hirdetés
[ ]

Egyéni nyugdíjszámla – Önnek is van – itt ellenőrizheti mennyi pénz van rajta!

Akármilyen furcsa is és valószínűleg az g az emberek 99%-a nem is tud róla, de mindenkinek van saját, állami nyugdíjszámlája, melyet bármikor meg is nézhet!Egyetlen feltétele a saját nyugdíjszámlánk leellenőrzésének az ügyféklapus risztráció, mert a nyugdíjszámlákat egyelőre csak így lehet elérni!

Az ügyfélkapus hozzáférés kicsit lecsökkenti azoknak a számát, akik meg tudják nézni a saját nyugdíjszámláikat, körülbelül 30-40 ezer ember már most is el tudja érni őket, de az ügyfélkapus regisztrációt bárki el tudja végezni, semmi különös nem kell hozzá és teljesen ingyenes.Miután készen van az ügyfélkapus regisztrációja Ön is ellenőrizheti saját nyugdíjszámláját!Az ügyfélkapu regisztráció hitelesítéséhez személyesen meg kell jelennünk az okmányirodában a személyi igazolványunkkal!

Természetesen ki fogják terjeszteni a rendszert és tovább adatokkal töltik fel, így bárki számára láthatóak lesznek az adatok visszamenőlegesen is!

ÍGY NÉZHETI MEG ÖN IS A SAJÁT ÁLLAMI NYUGDÍJSZÁMLÁJÁT!A számlán láthatjuk, hogy eddig mennyi nyugdíjjárulékot fizettünk be az állami kasszába.A társadalombiztosítási egyéni számla tartalmát a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvény határozza meg. Az adatok a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) származnak. A nyilvántartásból hitelesített másolatot vagy kivonatot kérhetünk.

Érdemes mindenkinek ellenőrizni az adatokat, mert ha olyat tapasztal a nyugdíjszámláján, amivel nem ért egyet, akkor mindenképpen fel kell keresnie a helyileg illetékes kormányhivatal nyugdíjbiztosítási igazgatóságát .

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés