Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
30 év után kitálalt házasságáról Gundel Takács Gábor. Ami most kiderült...
Mindenegyben Blog - 2021. február 13. (szombat), 16:39

30 év után kitálalt házasságáról Gundel Takács Gábor. Ami most kiderült...

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 13

Gundel Takács Gábor 30 éve él boldog házasságban. Hogy mi a titka?

Hirdetés
[ ]

"A titkot nem tudom megmondani, csak azt, hogy nálunk miért működik. Szerintem sokan ott rontják el, hogy rivalizálnak egymással, pedig ennek egy kapcsolatban nincs helye. Sok pár megpróbálja egymást legyőzni, pedig azt kellene szem előtt tartani, mi az, amivel segíthetjük, erősíthetjük a másikat. Hozzá kell tenni egymáshoz, nem pedig elvenni. Ez persze egyszerűnek hangzik, de közel sem az. A lényeg, hogy a másikat szeressük, ne önmagunkat a másikban. Nekünk is össze kellett csiszolódni. Az ember alakul, ahogyan a kapcsolat is. Mindenki külön-külön is épül, tanul, a kapcsolatnak is ezt kell követnie. Amikor a gyerekek egymás után kirepültek, a mi életünk is átalakult. Hirtelen mindkettőnknek több ideje jutott magára és egymásra. Ilyenkor fontos, hogy két ember mélyen szeresse egymást, hiszen kettejüknek is működni kell együtt és nem csak mint szülőknek" -mesélte a Blikknek.

A Mokkának elárulta, hogy természetesen náluk is akadnak veszekedések, de akkora, ami miatt a válás gondolata felmerült volna nem volt. A vitákon mindig túl tudtak lépni, és azt tartották szem előtt, hogy ne feküdjenek le haragban.

Kapcsolódó cikkünk
Itt a vége!Drámai hír érkezett Gundel Takács Gáborról

Itt a vége!Drámai hír érkezett Gundel Takács Gáborról

"Az ugrás" és Gundel Takács Gábor Búcsúja: Az RTL...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés