Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
4 hónapos baba fagyott meg egy garázsban Baranya megyében
Mindenegyben Blog - 2019. december 07. (szombat), 18:24

4 hónapos baba fagyott meg egy garázsban Baranya megyében

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 07

Egy négy hónapos kisbaba vesztette életét a hideg miatt a Baranya megyei Felsőszentmárton településen.

A kicsit December 4.-én szállították a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ kórházába. A csecsemő három testvére is kórházba került, szintén a hideg miatt, hipotermiás állapotban. A csecsemőre és testvéreire a szomszédban lakó házaspár figyelt fel, aki gyerek sírást halott a telekről. Közelebb érve észrevették, hogy a sírás a szomszédos garázsból jön és ezek után feszítették fel annak ajtaját. Mint utólag kiderült az édesanya egyedül, illetve egy általa élettársnak nevezett férfivel "nevelte" a négy gyermekét, akik nem tartózkodtak otthon, mikor a szomszéd rátalált a csöppségekre. A Baranya megyei Igazságügyi Orvostani Intézet vezetője, Hecser László az index.hu kérdésére elmondta, a boncolás során nem találtak arra utaló jeleket, hogy a csecsemőt bántalmazták volna.

Hirdetés
[ ]

„A csecsemőt boncoló orvos szerint a kicsi teljesen meg volt fagyva. Vettünk szövettani mintákat is, amelyeket elküldtünk vizsgálatra, de minden valószínűség szerint a kisgyerek a hideg miatt hunyt el” – közölte a szakember. A csecsemő halálának körülményeit vizsgálja a rendőrség is.

A sokkos állapotban lévő édesanya csak annyit nyilatkozott eddig az ügyben, hogy a "barátainál voltak villám látogatóban, mire hazaértek a garázsban használt kályha teljesen kihűlt, amit a mai napig nem ért, hogy történhetett.." Jelenleg előzetesen letartóztatásban tartják. Rengeteg kérdést vet fel az ügy, amit a rendőrség jelenleg is nyomoz. Példának okáért, hogy miért tartották a kisgyermekeket egy garázsban. Amint több információt megtudunk az esetről, frissítjük cikkünket.

- Ismét elment egy ártatlan kis angyalka. Nyugodj Békében drága kis lélek! Kérjük ossza meg, aki mélyen elítéli ami történt. Hát "édesanya" az ilyen?

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés