Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
400 ezer forintot kaphatsz, ha máshol laksz, mint ahol dolgozol – a legtöbb dolgozó még nem is hallott róla!
Mindenegyben Blog - 2021. június 24. (csütörtök), 19:50

400 ezer forintot kaphatsz, ha máshol laksz, mint ahol dolgozol – a legtöbb dolgozó még nem is hallott róla!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 24

400 ezer forintot kaphatsz, ha máshol laksz, mint ahol dolgozol – a legtöbb dolgozó még nem is hallott róla!

400 ezer forint jár Neked ha nem ott laksz  ahol dolgozol – megmutatom hogyan kaphatod meg! Akik nem ott dolgoznak, ahol laknak több lehetőséggel is élhetnek, ami nagyon sok pénzt jelenthet.Ez a lehetőségek, valósak, léteznek, de nem reklámozzák őket sehol, nem kötik senki orrára, pedig nagyon sok pénzt jelenthetnek a munkavállalónak!Ezekről a lehetőségekről olvashatsz most a cikkben.Akár évi 400 ezer forint is járhat Neked!

Hirdetés
[ ]

Általában a dolgozók nagy része ismeri a neki járó kedvezményeket a vonatokon, buszokon, tömegközlekedési eszközökön való utazásnál.Azonban vannak, olyan lehetőségek is, amelyekről valószínűleg a dolgozók legnagyobb része még nem is hallott.

Ez a lehetőség mindenkinek jár, kötelező megadni! >>Ha az állandó lakhelyed máshol van, mint ahol munkát vállalsz, dolgozol, abban az esetben hetente négy alkalommal jár Neked az utazási költségtérítés!Nem adható, hanem kötelező adni!Ennek a költségtérítésnek az összege 35 200 Ft lehet minden hónapban.Teljesen adómentesen adja munkáltató, így őt sem fogja nyomorba dönteni.Ez ha éves szinten nézzük több, mint 400 ezer forintos támogatás!

Miután a vasúti vagy a buszjeggyel elszámolsz, visszakapod annak 86 százalékát, de ha gáláns a cég, a teljes költséget is megtérítheti.

Ha nincs olyan munkahelyed, ahol jár a költségtérítés (vagyis nem dolgozol messze a munkahelyedtől) akkor is van egy jó lehetőség számodra, amit talán kevesen ismernek, pedig sokan élhetnének a lehetőséggel! Ha havi szinten hatezer forintnál magasabb összeget költesz el vonattal történő utazásra, akkor ez egy jó lehetőség Neked is!MÁV Start klub kártya 50%-os kedvezményt nyújt Neked!Ennek éves ára 26 év alatt 19 900 Ft, 26 év felettieknek 34 900 Ft. Nem kevés, de megéri. Ha a családban másnak is jól jönne egy ilyen kártya, akkor neki azt már fél áron adják

A cikk a ripost.hu egyik cikke alapján készült.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés