Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
45 év felettiek figyelem!!!! Kellemetlen vizsgálatra kap behívólevelet – és el is kell mennie! 500 ezer magyar kapja meg, mindenki, aki 45 felett van!!!! Figyelje a postaládáját, mert már a napokban is jöhet a levél!
Mindenegyben Blog - 2022. március 17. (csütörtök), 16:01

45 év felettiek figyelem!!!! Kellemetlen vizsgálatra kap behívólevelet – és el is kell mennie! 500 ezer magyar kapja meg, mindenki, aki 45 felett van!!!! Figyelje a postaládáját, mert már a napokban is jöhet a levél! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 17

45 év felettiek figyelem!!!! Kellemetlen vizsgálatra kap behívólevelet – és el is kell mennie! 500 ezer magyar kapja meg, mindenki, aki 45 felett van!!!! Figyelje a postaládáját, mert már a napokban is jöhet a levél! 

Ha elmúlt 45 éves, akkor hamarosan kellemetlen vizsgálatra kap behívólevelet! El kell mennie! 500 ezer behívót kézbesítenek az illetékes szakrendelésekre! Erősen ajánlott! Figyelje a postaládáját, mert már a napokban is jöhet a levél! További információk itt >>>

45-65 ÉV KÖZÖTTIEKNEK ÉRKEZETT TÁJÉKOZTATÓ! HAMAROSAN BEHÍVÓT KAPNAK SZAKRENDELÉSRE! NAGYON KELLEMETLEN VIZSGÁLATRA KELL BEMENNIÜK! 500 EZER EMBER KAPJA MEG IDÉN A BEHÍVÓT! FIGYELJE A POSTALÁDÁT!

Hirdetés
[ ]

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-jén ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.Évente nagyságrendileg 33 ezer rosszindulatú daganat okozta haláleset történik hazánkban, rosszindulatú emlődaganat következtében évente pedig több mint 2000 nőt veszítünk el, miközben az időben felismert betegség esetén nagyobb a gyógyulási esély.

Magyarország kormányának célja, hogy az egészségben megélt évek száma növekedjen, a megelőzhető, korai elhalálozások száma pedig csökkenjen. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a korai stádiumban felfedezett daganatos betegségek gyógyíthatók, az egészséges életmód pedig hozzájárul a gyógyulási esélyek növekedéséhez, valamint egyes rákbetegségek kialakulásának csökkentéséhez.

Annak érdekében, hogy a betegség időben felismerhető legyen, a kormány kiépítette a szervezett szűrések rendszerét. Ennek keretében lehetővé tette az életkor alapján veszélyeztetettnek minősülő céllakosság minél nagyobb számban történő bevonását a szervezett szűrővizsgálatokba. A szűrések hosszú távú célja a daganatos betegségek előfordulásának és a betegség okozta halálozások csökkentése.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés