Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
5 gyermek halt meg a horrorbalesetben. Amikor a rendőrök meglátták EZT a helyszínen....
Mindenegyben Blog - 2020. február 21. (péntek), 10:19

5 gyermek halt meg a horrorbalesetben. Amikor a rendőrök meglátták EZT a helyszínen....

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 21

Felfoghatatlan, ami történt! (fotó)

Még 2019 februárjában történt az a végzetes autóbaleset, amiben 5 gyermek vesztette életét a helyszínen, majd pár hétre rá az anyós ülésen utazó 23 éves Simon is belehalt sérüléseibe. A gyerekek; London Dixon, 8, Paris Dixon, 5, Zion Beard, 14, Rickelle Ricks, 6, és Damari Herald, 15 a helyszínen meghaltak. Mind testvérek voltak.

A nyomozók sokkoló felfedezést ettek, amikor az esetet vizsgálták. Először sikerült megállapítani, hogy a kocsi a megengedett sebességhatár kétszeresével száguldozott, amikor a sofőr uralmát vesztette a jármű felett, és a fás területbe csapódott.

Ami igazán sokkoló volt, hogy csakhamar az is nyilvánvalóvá vált, hogy egyik gyerek sem volt bekötve! Mindez a szigorú és egyértelmű törvény ellenére, ami még azt is kikötötte, hogy bizonyos kor és magasság alatt gyermekülés is kötelező, de ezt sem használtak. A gyerekek kirepültek a járműből, és a spekulációk szerint túlélhették volna a balesetet, ha be vannak kötve.

Itt még nem ér véget a rémálom. A későbbi nyomozás megállapította, hogy a kormány mögött ülő nő vérében a megengedett alkoholszintnek kétszerese volt! A 32 éves Dominique R. Taylor a gyerekek közül kettőnek volt az anyja.

Hirdetés

A nő bűnösnek vallotta magát a bíróságon.

címlapfotó:illusztráció 

[ ]

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés