Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
5 perce érkezett! Orbán Viktor bejelentése LETAGLÓZOTT mindenkit! TOTÁLIS TILALOM JÖN! ERRE kell készülni, jobb ha te is tudsz róla! ERRE senki nem számított! Íme a részletek :
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 21. (kedd), 09:23

5 perce érkezett! Orbán Viktor bejelentése LETAGLÓZOTT mindenkit! TOTÁLIS TILALOM JÖN! ERRE kell készülni, jobb ha te is tudsz róla! ERRE senki nem számított! Íme a részletek : (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 21

A rendvédelmi, a szociális és egészségügyi dolgozók 16 órákat dolgoztak, hétvégenként is.

Nem volt mese, bele kellett állni”

Arra kérte, hogy őket, hogy vegyék ki ezt a tíz nap szabadságot, mert most megtehetjük, ahogy a járványhelyzet javul.

A miniszterelnök a minimálbéremelésről elmondta, 2010-ben a devizahiteles kétségbeejtő idő óta is nagyot emelt a kormány, de ez még mindig nem elegendő. Ha egy biztonságos kevésbé törékeny gazdaságot akarunk látni, akkor a családokat kell erősíteni első sorban, ezért a családokat kell megerősíteni.

Nagyon nehéz azonban azt az összhangot megtalálni, hogy magas minimálbért lehessen garantálni, de a kis és középvállalkozások ebbe ne menjenek tönkre. Könnyen vezethet a jó szándék ellenkező eredményre. Az ilyen vállalkozásoknál dolgozók elveszíthetik az állásukat egy komolyabb béremelésnél, ezért a hazai kis és középvállalkozók képviseletével először meg kell állapodni – húzta alá.

A kormány által megcélzott kétszázezer forintos határérték az, amire senki sem gondolt korábban, hogy Magyarország elérheti. Ha a minimálbér magasabb, akkor a szakmát végzett garantált bérminimuma is magasabb lesz, ezek együttesen pedig az országban mindenki fizetését feljebb tudják nyomni.

Hirdetés
[ ]

A pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán elmondta, hogy óriási teljesítmény, hogy ott lehetünk ezen az „összeurópai” játékon és azt is elmehetünk a mérkőzésekre.

Hangsúlyozta, hogy hogy nemcsak a járvány, de ideológia zűrzavar is fenyegeti a rendezvényt.

Kormányfő: a magyar labdarúgó ne essen térdre, és ha kell, állva haljon meg

A letérdelés kapcsán elmondta, hogy ez a magyar kultúrában egészen más jelent.

„A nemzeti mezt viselő játékostól nem azt várjuk, hogy megadja magát, hanem azt hogy harcoljon, és ha nem tud győzni, akkor állva halljon meg”

Véleménye szerint a térdeplés elhibázott ötlet, miközben a magja komoly, egy filozófiai, történelmi bajokból származó lelkiismeret furdalás a rabszolgatartó, gyarmattartó népeknek.

„Milyen jó, hogy legalább ez a baj elkerült bennünket, ez mi sohasem tartoztunk ezen országok közé”

– mondta.

Hirdetés

Forrás: hirado.hu

Címlapkép: pixabay.com

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter nekiment Orbán Viktornak..

Miniszterelnök Úr,

Mivel hazánkban, Európában példátlan módon, két éve háborús veszélyhelyzet van és erre...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés