Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
57 éves vagyok, 12 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! 1 pohárral ittam meg naponta ebből a keverékből!
Mindenegyben Blog - 2022. június 05. (vasárnap), 21:14

57 éves vagyok, 12 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! 1 pohárral ittam meg naponta ebből a keverékből!

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 05

57 éves vagyok, 12 kilót fogytam, megszabadultam az ödémától, és az ízületi fájdalmaktól! 1 pohárral ittam meg naponta ebből a keverékből!

Az életkor előrehaladtával egyre több méreganyag, és plusz súly rakodik le a szervezetünkben. Ezekkel együtt pedig kezdenek jelentkezni a különböző betegségek is. Szabaduljunk meg a méreganyagoktól természetes módon, és kerüljük el a betegségek kialakulását!

Aki ezt a módszert kipróbálta, az csak pozitív eredményekről számolt be eddig.

Hirdetés
[ ]

Az állandó fáradtság, a plusz kilók a nem megfelelő életmód, és a helytelen táplálkozás következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?

Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:

  • 2 citrom
  • 5 cikk fokhagyma
  • 1 db 2 cm-es gyömbérgyökér
  • 1 liter víz

Elkészítés:

1.Mossuk meg, és vágjuk félbe a citromokat, majd csavarjuk ki a levüket.

2. Zúzzuk szét a megtisztított fokhagymákat, majd keverjük össze az apróra reszelt gyömbérrel.3.Töltsük egy edénybe a vizet, majd adjuk hozzá a citromok héját, ami megmaradt, miután kifacsartuk belőlük a levet.

4.Főzzük fel.

5.Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a fokhagymát, és a gyömbért, majd fedjük le. Hagyjuk állni 20 percen keresztül.

6.Szűrjük le, adjuk hozzá a citromlevet, és töltsük egy üvegbe. Minden reggel ébredés után igyunk meg 150-200 ml-el ebből a csodálatos hatású léből, mindaddig, amíg el nem érjük a kívánt hatást. Adhatunk hozzá egy kevés mézet, és friss mentalevelet is.

10-14 nap állandó fogyasztás után tartsunk egy 10 napos szünetet, majd ismételjük meg a kúrát, ha szükséges.Ha túl savanyúnak tűnik a lé, akkor keverjük el egy kevés vízzel. Ha magas vérnyomási problémákkal küzdünk, akkor hagyjuk ki belőle a gyömbért.

tudasfaja.com

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés