Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
6 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az élete márciusban! Nézd meg, köztük vagy-e!
Mindenegyben Blog - 2021. február 28. (vasárnap), 21:43

6 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az élete márciusban! Nézd meg, köztük vagy-e! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 28

A következő hetekre a Tűz elem energiái jellemzőek, így számos feszült helyzetben lesz részünk, parázsló vitákat kell kibírnunk. Lobbanékonyak, tettre készek, bátrak, ugyanakkor érzelmesek, együtt érzőek leszünk.

Nagy lesz a változásra való igényünk, még akkor is, ha ezt nem valljuk be önmagunknak. És ezzel így van az emberek többsége is, akik érzik, hogy változtatniuk kellene, de nem tudják, hogy hol kezdjék. Csak kevesen vannak tisztábban a céljaikkal, terveikkel, azzal, hogy mi okoz igazából boldogságot nekik.

Hirdetés
[ ]

Minden ami körülvesz bennünket az tiszta energia, és ha őszinték vagyunk önmagunkhoz és a környezetünkhöz, akkor tudni fogjuk, hogy mi a dolgunk, és hogyan tudjuk bevonzani a csodákat az életünkbe.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a Föld mágneses sugárzása milyen hatással van az életünkre. Ezért figyeljünk oda az érzelmeinkre, és ne elemezzünk mindent, hanem adjuk át magunkat a vágyainknak, azoknak az érzéseknek, amelyek boldoggá, harmonikussá tesznek.

 Az életben mindennek értelme van, amit fogadjunk el, és ha javítani tudunk bizonyos dolgokon, tegyük meg.

A Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak csillagjegyek hatására többször is fellázadunk lelkileg a következő hetekben, amire viszont kiszámíthatatlan reakciókat kaphatunk a külvilág felől.

Márciusban a hangadó jegy a Kos lesz, mert több bolygó és égi jelenség fog a hatáskörében tartózkodni, megnyilvánulni. Az Uránusz a Vénusz társaságában március 4-től retrográd mozgásba kezd. A Merkúr a Kos jegyébe lép március 14-én, majd a Nap március 20-án elhozza a csillagászati tavaszt, majd 28-án Újhold alakul ki, szintén a Kos jegyében.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés