Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
7 jele annak, hogy volt már egy tünetmentes koronavírusod, de te észre sem vetted!
Mindenegyben Blog - 2020. október 29. (csütörtök), 11:47

7 jele annak, hogy volt már egy tünetmentes koronavírusod, de te észre sem vetted! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 29

A klasszikus tüneteken kívül, mint a száraz köhögés, láz, végtagfájdalom, fejfájás, van néhány kevésbé ismert tünet, ami szintén utalhat a koronavírusra. Ha ezeket tapasztaltad magadon mostanában, lehetséges, hogy már át is estél rajta.

1. EGYSZERŰ MEGFÁZÁSOS TÜNETEKA torokfájás vagy az orrfolyás lehetnek csupán egy megfázás jelei is, de akár a koronavírusra is utalhatnak. Vannak, akiknél csak ilyen enyhe tünetek formájában jelentkezik a vírus, nem biztos, hogy megjelennek mellettük a klasszikus tünetek is, mint például a láz vagy a köhögés.

Hirdetés
[ ]

2. A SZAGLÁS ÉS AZ ÍZÉRZÉKELÉS HIÁNYA

A koronavírus kevésbé ismert tünetei a szaglás és az ízérzékelés elvesztése is. A tünetek hírtelen, átmenet nélkül jelentkeznek, és előfordulhat, hogy akár hat hétig is eltartanak.

3. ÉTVÁGYTALANSÁGA járványidőszak és a karantén alatt rengeteg sütéssel-főzéssel kapcsolatos posztot látni. Ha te viszont inkább kerülted az étkezést, és egyáltalán nem kívántad a kedvenc kajáidat sem, akkor lehet, hogy már át is estél a koronavíruson, ugyanis jellemző tünete lehet az étvágytalanság is.

4. LILÁS LÁBUJJAKAz orvosok rózsaszínes, lilás foltokat észleltek néhány koronavírusos beteg lábujján. A viszkető és fájdalmas foltok a leggyakrabban tünetmentes gyermekeknél és fiatal felnőtteknél fordulnak elő a. Ha ilyet tapasztalsz magadon, okkal gyanakodhatsz a koronavírusra.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés