Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
7 nappal a Covid oltása után hunyt el a 38 éves tanárnő – az AstraZeneca vakcináját kapta meg
Mindenegyben Blog - 2021. március 13. (szombat), 12:54

7 nappal a Covid oltása után hunyt el a 38 éves tanárnő – az AstraZeneca vakcináját kapta meg

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 13

7 nappal a Covid oltása után hunyt el a 38 éves tanárnő – semmilyen alapbetegsége nem volt

Elhunyt egy 38 éves középiskolai tanárnő Szlovákiában, aki nemrég kapta meg az AstraZeneca koronavírus elleni oltást. Antóniát február 13-án oltották be, majd néhány nappal később a szlovák közszolgálati televíziónak arról nyilatkozott, hogy az oltás után súlyos mellékhatásokat tapasztalt - magas lázat, súlyos fejfájást és izomfájdalmat érzett.

Hirdetés
[ ]

Egy héttel az oltás beadása után került kórházba, ahol február 27-én meghalt. A halál pontos oka a boncolást követően derül ki, a nő halálát valószínűleg agyi ödéma és tüdőembólia okozhatta. Antónia egyébként trombofíliás volt, ami genetikailag hajlamossá tesz a trombózis kialakulására.

Szakértők hangsúlyozzák, nincs bizonyíték arra, hogy a 38 éves tanárnő halála összefüggésben lenne a vakcina beadásával - írja a ma7.sk. Szlovákiában eddig 804 esetben jelentettek komolyabb oltási reakciókat az AstraZeneca vakcina beadása után. Halálesetet nem jelentettek az oltással összefüggésben.

A napokban Európa szerte ideiglenesen felfüggesztették a brit-svéd vakcina beadását, miután az oltást követően halálesetek történtek, és felmerült a lehetősége, hogy az oltás megnöveli a trombózis kialakulásának kockázatát.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés