Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
71 évesen lett szerelmes a Dallas népszerű Bobbyja boldogabb, mint valaha.Mutatjuk a szerelmes párt - fotó - videó
Mindenegyben Blog - 2021. június 16. (szerda), 20:44

71 évesen lett szerelmes a Dallas népszerű Bobbyja boldogabb, mint valaha.Mutatjuk a szerelmes párt - fotó - videó (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 16

Patrick Duffyra – azaz Bobbyra, ahogyan magunk között emlegetjük –, ismét rátalált a szerelem. A Dallas című sorozat által közismertté vált színész bevallotta, sosem hitte volna, hogy valaha még érezni fog hasonlót egy nő iránt. Duffy betöltötte a 71-et, és most már újra teljes az élete.

Hirdetés
[ ]

A színész még tavaly nyilatkozott a People című magazinnak, hogy a szintén szakmabeli Linda Purl-lel randizgat, aki nála hat évvel fiatalabb, és akit a Happy Days című sorozatból ismerhetünk. Kettejük kapcsolatára kifejezetten jó hatással volt a karantén-időszak: úgy tűnik, a bezártság egy életre összekovácsolta őket.

Patrick Duffy 2017-ben elvesztette a feleségét, akivel 40 év boldog házasságban élt. Carlyn Rosser rákban hunyt el. Az egész világot érintő karantén alatt azonban a színész online tartotta a kapcsolatot a barátaival, és alkalma adódott a régebbi ismeretségek felelevenítésére is. Többek között Lindát is már korábbról ismerte, de az utóbbi években megszakadt a kapcsolatuk. E baráti társaság viszont ismét közel hozta őket egymáshoz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés