Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
74 éves lett az ország egyik kedvenc bemondónője, Kudlik Júlia - Ezt üzente a rajongóknak
Mindenegyben Blog - 2019. július 26. (péntek), 21:08

74 éves lett az ország egyik kedvenc bemondónője, Kudlik Júlia - Ezt üzente a rajongóknak

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 26

A Delta legendás műsorvezetője még mindig elbűvölően néz ki!

Kudlik Júlia volt az egyik legnépszerűbb magyar bemondónő, a Magyar Televízió képernyőjén több mint negyven (!) évig láthattuk őt. 1965-től 1996-ig vezette a Delta című műsort. Emellett háziasszonya volt az 1971-es, 1972-es és 1981-es Táncdalfesztiválnak, valamint számos népzenei vetélkedőnek, tévéfesztiválnak, Kodály-énekversenynek és díjátadó gálának is.

Hirdetés
[ ]

Ősz Ferenc, Kudlik Júlia – Szilveszteri TV műsor 1971

Olyan műsorok is a nevéhez fűződnek, mint az Állatok védelmében, a Nótaszó, a Főzőcske TV fazék, vagy a Sportolók a porondon. A szintén legendás Antal Imrével is többször dolgozott együtt, egyik közös projektjük a Szeszélyes évszakok volt. 2005-ben a köztévé létszámleépítést tartott, ekkor sajnos Kudliknak is távoznia kellett a közmédiából.

Kudlik Júlia ebben a hónapban töltötte be 74. életévét. Manapság már ritkán mutatkozik nyilvános eseményeken, és interjúkat sem ad gyakran. Legutóbb Szalóki Ági Liszt Ferenc-díjas előadóművész fotózkodott vele, a közös képet Instagram oldalán is megosztotta. A képen Kudlik Júlia elbűvölően néz ki!

Hirdetés

Az egykori bemondónő nincs jelen a közösségi média oldalakon, így a Facebookon sem. Érdekesség, hogy hosszú évekig volt egy Kudlik Júlia profil, amelyre folyamatosan töltöttek fel a Magyar Televízió egykori bemondónőjéről frissebb fotókat, de később kiderült, hogy ez egy álprofil, a legendás televíziósnak sikerült is töröltetnie a profilt, erről tavaly nyáron mesélt a .

Elmondása szerint egyáltalán nem vágyik már a szereplésre, jelenleg Szentendrén él, kedvenc hobbija pedig a kertészkedés és a foltvarrás.

Kapcsolódó cikkünk
Emlékeztek még rá? A ma 78 éves Kudlik Júlia így néz ki ma: a Magyar Televízió bemondónője egykor és napjainkban ❣❣

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 78éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés