Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
76 éves néni szemüveg nélkül ment a boltba, 30 doboz kotont vett a nagyi, mert azt hitte, teafilterek
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek)

76 éves néni szemüveg nélkül ment a boltba, 30 doboz kotont vett a nagyi, mert azt hitte, teafilterek

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

 76 éves Rosemarie Riley teát, kenyeret és kutyakaját akart venni a közeli kisboltban, de hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis otthon felejtette a szemüvegét.

A nyolcunokás nagymama a boltba érve kedvenc teamárkája helyett harminc Durex óvszert vásárolt, ugyanis a doboza a kedvenc teájához hasonlóan piros és szögletes volt, de mivel a szemüvege hiányában nem tudta elolvasni, hogy mi van ráírva, mit sem sejtve belerakta a kosarába, megvásárolta, majd hazavitte.

A tévedésre csak otthon derült fény, amikor férje megkérdezte tőle, hogy ugyan mi szüksége van rájuk. Rosemarie ekkor döbbent rá, hogy bizony jó alaposan benézte a dolgokat, majd óriási nevetésben tört ki, ugyanakkor kicsit el is szégyellte magát, ugyanis unokáját kérte meg, hogy vigye vissza az üzletbe helyette a csomagot, aki engedelmeskedve a kérésnek így is tett.

A boltban az eladók legalább annyira röhögtek, mint a Riley család, és természetesen kicserélték a kotont teára.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés