Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
8 megyére adtak ki figyelmeztetést holnapra! Itt az előrejelzés!
Mindenegyben Blog - 2019. június 09. (vasárnap), 20:17

8 megyére adtak ki figyelmeztetést holnapra! Itt az előrejelzés!

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 09

Az év első hőhulláma, helyenként 35 fok is lehet

Kedden folytatódik a kánikula sok napsütéssel, de napközben az időnként megnövekvő gomolyokból elvétve északkeleten és nyugaton kialakulhat frissítő zápor, esetleg zivatar. A délkeleti szél többfelé élénk, néhol erős lehet. 31-35 fokig melegszik a levegő. Szerdán is kitart a kánikula, délutánra 31 és 35 fok közé melegszik a levegő. A napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, de átmenetileg egy-egy zápor, esetleg zivatar csak néhol fordulhat elő. A déli-délkeleti szelet elsősorban a Dunántúlon kísérhetik élénk, helyenként erős lökések.

Csütörtökön és pénteken is folytatódik a kánikula, sokfelé mérhetünk majd 33-35 fok körüli csúcsértékeket a délutáni órákban. A napsütést csak időnként zavarhatják gomolyfelhők, melyekből csak néhol alakulhat ki kis eséllyel egy-egy frissítő zápor, esetleg zivatar. Csütörtökön még többfelé szeles lehet az idő.

Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás
Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Békés megye Jel Fok Esemény

Hirdetés
[ ]

Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Csongrád megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Somogy megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség

Hirdetés

A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

OMSZ: 2019-06-09 18:26 (16:26 UTC)  [wchx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.06.10. hétfő éjfélig

Hétfőn a napi középhőmérséklet főként délen és keleten, illetve a nagyvárosokban elérheti a 25 fokot.

2019.06.10. 18:30 Országos Meteorológiai Szolgálat

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés