x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
8 megyére adtak ki riasztást!Durva lesz a PÉNTEK: 2cm -es jégeső és 80km/h-s vihar csap le az országra – Mutatjuk, hol vigyázzon
Mindenegyben Blog - 2020. október 16. (péntek), 09:33

8 megyére adtak ki riasztást!Durva lesz a PÉNTEK: 2cm -es jégeső és 80km/h-s vihar csap le az országra – Mutatjuk, hol vigyázzon (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 16
Hirdetés
[ ]

Pénteken az ország legnagyobb részén többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de a Dél-Alföldön, Baranyában, illetve a Tiszántúlon felszakadozik, csökken a felhőzet. A nap első felében még több helyen, később egyre inkább csak északon várható eső, zápor, az ország keleti felében néhol zivatar is. Péntek este marad a borult ég, főként északon eső, zápor is kialakulhat – tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken elsőfokú vészélyjelzés lépett életbe a zivatarok miatt országunk keleti részére. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat.

Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés