Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
85 éves lett Terence Hill, elmondta, mit gondol a magyarokról
Mindenegyben Blog - 2024. március 29. (péntek), 19:22

85 éves lett Terence Hill, elmondta, mit gondol a magyarokról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 29

Az olasz származású Terence Hill, aki valójában Mario Girotti néven látta meg a napvilágot, gyakran tett látogatást Magyarországra, ahol filmjeit és sorozatait széles körben ismerik. 1939 márciusában született, jelenleg 85 éves.

Terence Hill kedveli Budapestet és korábban elmondta:  „Szeretek itt lenni, ma reggel is volt egy interjúm egy gyönyörű helyszínen, a Duna mellett. Egy barátom szép magyar lányt vett feleségül, akkor két hetet már voltam itt, körbejártam mindent, elmentünk a karácsonyi vásárba is... Nagyon meleg fogadtatást kaptam, különleges itt minden. Barátságos, melegszívű emberek a magyarok” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt, amikor Budapesten járt.

Hirdetés
[ ]

A számos kultikussá vált filmjei közül kiemelkedik a "Call me Trinity" (Az ördög jobb és bal keze), amelyet Bud Spencerrel közösen forgatott. „Remek volt a forgatókönyv és a partnerem is, minden tökéletesen összeállt” – idézte fel egy magyar tévéműsorban.

A páros első közös filmje az 1967-ben bemutatott "Az Isten megbocsát, én nem!" volt, amely egy olasz westernfilm spanyol közreműködéssel. Hill egy magyar televíziós műsorban, a Fem3-on mesélte el, hogy egy véletlen folytán került a projektbe, egy sérülés miatt kiesett színész helyére. Ez a találkozás számos népszerű filmhez vezetett kettejük között.

Hirdetés

Hill különösen kedveli Újréti László hangját, mivel úgy érzi, közel áll a sajátjához. Újréti maga is részt vett a stúdióban, és megosztotta, hogy az első Spencer-Hill-filmeket Magyarországon a '80-as évek körül szinkronizálták. Eleinte úgy tűnt számukra, mintha gyerekfilmek lennének. Bujtor István, Bud Spencer magyar hangja, nem gondolta volna, hogy ezek a filmek ekkora sikert aratnak, de végül nagyon népszerűek lettek a magyar mozikban.

Terence Hill megmutatta ritkán látott feleségét - több mint 53 éve tart a szerelmük!

Olyan erős közöttük a kötelék, hogy az túlélte fiatalabb fiuk tragikus halálát is.

Amikor arról kérdezték, hogy mi házasságuk titka, Terence Hill csak mosolygott: elsősorban az elfogadás: mind a ketten egy saját külön világ, de tisztelettel állnak egymáshoz, elfogadóak egymással és nem veszekszenek. Ha mégis vitatkoznak, igyekeznek megoldani a konfliktusokat. A felesége igen csendes asszony, és ezt ő maximálisan tiszteletben tartja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Drámai hír érkezett Terence Hillről

Hihetetlen dolgokat árult el.

Terence Hill és Bud Spencer párosa legendaként maradt fent a magyar...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés