Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A 21 éves Ákos a koronavírus legfiatalabb áldozata. Legyen könnyű Neked a föld
Mindenegyben Blog - 2021. március 16. (kedd), 10:02

A 21 éves Ákos a koronavírus legfiatalabb áldozata. Legyen könnyű Neked a föld

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 16
Hirdetés
[ ]

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy életének 21. évében elhunyt Lukács Ákos, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója. Ákos a Rendészettudományi Kar biztonsági szakirányának első évfolyamos hallgatója volt, komoly tervekkel érkezett az Egyetemre. Tavaly szeptemberben készített motivációs levelében már a mesterképzés elvégzését is célul tűzte ki maga elé, jövőjét pedig magánbiztonsági vezetőként képzelte el. Szakasztársai szerették és nagyra tartották Őt.

Fél éve tragikus hirtelenséggel vesztette el édesapját, amit nehezen dolgozott fel. Ezt követően váratlanul Ő is rosszul lett, hosszú kórházi kezelések és vizsgálatok vártak rá. Mindezek mellett folyamatosan küzdött, tanult, és még a kórházi ágyán fekve is az volt az egyik fő problémája, hogy nem tud folyamatosan részt venni az online órákon. Március elején koronavírus-tünetekkel került kórházba, és hiába élt korábban aktív, sportos életet, legyengült szervezete már nem tudta sikerrel megvívni ezt a harcot. Édesanyját, húgát és nagymamáját hagyta hátra a csolnoki szülői házban. Velük együtt gyászolnak rokonai, barátai és az Egyetem közössége.

Ákos, legyen Neked könnyű a föld, Isten nyugosztaljon!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés