Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A 4 éves kisfiú munkát keres a rendőrségnél - az önéletrajza a legjobb amit valaha olvastunk
Mindenegyben Blog - 2019. február 10. (vasárnap), 22:46

A 4 éves kisfiú munkát keres a rendőrségnél - az önéletrajza a legjobb amit valaha olvastunk

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 10

Amikor négy éves Emelie Olsen Kaliforniából az Egyesült Államokban felfedezte, hogy a helyi rendőrségi hivatali munkatársakat keresett, nem tétovázottt. Azonnal beadta önéletrajtáz. Mindig is arról álmodozott, hogy rendőr lesz, miután megnézte a 2016-ban megjelent Zootopia című filmet, melyben Judy Hopps, a nyúl rendőr volt.

Nem akarta elszalasztani ezt a lehetőséget, valóra szerette volna váltani  az álmait. Anyja és apja segítségével sikerült egy nagyon jó önélterajzot  megfogalmaznia, és az állomáson levő rendőröket valóban lenyűgözték a gyerek készségei. A   oldalon közzé is tették az önéletrajzot és egy képet.

Emile ezt írta a "Képességek" rovatba:

Hirdetés
[ ]

"Nagyon gyorsan tudok futni. Vicces vagyok. El akarom kapni az összes rosszfiút. Követem a szabályokat. Van egy kutyám is.  Nagyon hangosan és érthetően tudom kiáltani azt, hogy: Állj meg a tövény nevében."

Így folytatta a tapasztalatai leírását:

"2016 júniusától mostanáig:i Legalább 100-szor láttam a Zootopia című filmet. Felnőtt akarok lenni és én is rendőr szeretnék lenni Judy Hopps-hoz hasonlóan.

Hirdetés

2016 szeptermberétől mostanáig: Tolvaj és rendőr az óvodában. Mindig Judy Hopps szerepét játszom és mindig elkapom a rosszfiúkat.

Az "iskolai végzettség" rubrikába Emelie azt írta, hogy tud írni és számolni is pontosan tudja, hogyan kell lebetűzni az "állj" szót.

S végül azt is megemlíti, hogy személyesen is találkozott Judy Hopps-szal egy vidámparkban.

Sajnos Emelie túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy betöltse ezt a funkciót de azért készítettek egy közös képet a rendőrörs munkatársaival. A kisfiú rendőrruhát visel és biztosak vagyunk benne, hogy később kiváló tiszt lesz belőle.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés