Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Bika elhanyagolja a gyermekét, az Ikrek életébe hirtelen toppan be a szerelem, a Nyilas a felmondást fontolgatja
Mindenegyben Blog - 2023. május 25. (csütörtök), 09:47

A Bika elhanyagolja a gyermekét, az Ikrek életébe hirtelen toppan be a szerelem, a Nyilas a felmondást fontolgatja (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 25

Zűrös csütörtök köszönt ma több csillagjegyre.

Napi horoszkóp 2023.05.25 csütörtök 

(III. 21.–IV. 20.)

Hajlamos lehet arra, hogy álmaiban, vágyaiban túlságosan elrugaszkodjon a valóságtól. Ez mindaddig rendjén is van, amíg el tudja választani egymástól a kettőt. Ha azonban az illúzióit elkezdi számon kérni a földi kedvesétől, annak csak veszekedés, csalódás lehet a vége. Be kell látnia: a kettő összekötése csak önben történhet meg. A szemléletén könnyebben változtat, mint a partnerén.

Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

(IV. 21.–V. 20.)

Hirdetés
[ ]

Uralkodó bolygója kedvező fényszögbe kerül ma az Uránusszal, ami a szerelemben, vagy a gyermekekkel kapcsolatban okozhat hirtelen változásokat. Ez ráébreszti arra, hogy a szerelem rózsaszín ködeiben lebegve sem kellene elhanyagolnia a családtagjait, s egyéb hozzátartozóit. Bár az otthonában nagyon sok kiábrándító dologgal kell találkoznia, a gyermeke szeretete megható élményekhez juttatja. 

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

(V. 21.–VI. 21.)

A magányos Ikreket a Vénusz és a Jupiter kettőse lepheti meg egy hirtelen szerelem lehetőségével, de a kedvesükkel boldog kapcsolatban élők is egy rendkívül eseménydús napot élhetnek meg. Nyilvános események rendezésébe kezdhetnek a közösségi életet élni vágyók, most különös hasznát veheti rendkívüli szervezői képességének is. A szomszédokkal folytatott vitákban jobb a békés megegyezésre törekedni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

(VI. 22.–VII. 22.)

A szépség belülről fakad” – ahogy a közkedvelt szlogen mondja. Ezt ön most különösen érezheti, ugyanis képes bevezetni az életében bizonyos pozitív változásokat, melyek hozzájárulnak bőre üdeségének és alakja karcsúságának megtartásához. Egy új, modern technológiai eljárás, vagy varázslatos kenőcs is hozzájárulhat ahhoz, hogy másképp nézzen ki. De egy új ismerőse is akadhat, aki valami többletet hoz ki önből.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ön szeret mindig minden helyzetben az uralkodó szerepében tetszelegni. Talán ezért is fél néha kinyilvánítani az érzéseit. A gyengédség azonban még nem jelent gyengeséget is egyben. És most pont ez az út ahhoz, hogy elnyerhesse a kedvese szívét. Szálljon le a magas lóról. Ha férfi is, nem szégyen, ha térdepel az imádottja előtt. Ezzel csak kifejezi, mennyire nagyra tartja őt.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a Mai nap!Mai horoszkóp (CSÜTÖRTÖK)

Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés