Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Bika távoli utazásra menekül párkapcsolati gondjai elől, az Ikrek összefekszik a főnökével, a Szűz stabilizálhatja anyagi helyzetét
Mindenegyben Blog - 2019. július 17. (szerda), 08:26

A Bika távoli utazásra menekül párkapcsolati gondjai elől, az Ikrek összefekszik a főnökével, a Szűz stabilizálhatja anyagi helyzetét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 17

És a te napod milyen lesz?

Napi horoszkóp 2019. július 17.

(III. 21.–IV. 20.)

Több konfliktusa is lehet ezen a napon, de ezek jó része valamilyen félreértésből származhat. Fontos, hogy kétszer is kérdezzen vissza, ha nem ért valamit. Természetesen, csak amennyiben fontos dologról van szó. Mert hajlamos lehet az energiáit erőn felül is elpazarolni. Kerülje ma a szomorú, magányos, örömtelen emberek társaságát! Valaki nagyon sokat követelhet öntől ezek közül.

Hirdetés
[ ]

(IV. 21.–V. 20.)

Kimerítő napokat él át: az uralkodó bolygóját érő uránuszi fényszög miatt ez most még egy jó darabig így is lesz. Ezért aligha számíthat kevesebb munkára, és még ha a szabadságát tölti is, valószínűleg sok lesz a tennivalója az otthonában is. Egy távoli utazás jó menedéknek tűnhet a párkapcsolati gondok elől, de azért nagyon távolra ne menjen. A távolsággal egyenes arányban nő a balesetveszélyes helyzetek lehetősége.

(V. 21.–VI. 21.)

Ma lehetetlen önnek ellentmondani. Egy biztos: sokan nem lennének ma az ön ellenségeinek körében. Viszont annál többen lennének önnel. Nem biztos, hogy jó ötlet, ha összefekszik a főnökével, ha már párkapcsolatban él, szakítás lesz miatta a vége. Ha a családjában történik komolyabb változás, költözés, vagy valamely családtaggal való gond miatt, az erősen megviselhet mindenkit. Önnek kell a kezébe vennie az irányítást, még ha ez nem is tetszik a kedvesének. Győzze meg őt!

Hirdetés

(VI. 22.–VII. 22.)

Kisebb apróságok miatt képes magát a végletekig felbosszantani. Nem kellene. Amíg ezekkel törődik, bajlódik, a lényeg elillan, elsikkad. A gyermekekkel érdemes többet foglalkoznia, de ehhez is nagy türelemre lesz szüksége. Ha ez megvan, akkor megelőzhet bizonyos felmerülő problémákat. Érdemes lenne korlátoznia a gyermeke tévénézését és Internethasználatát, ha nem akarja, hogy függővé váljon!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ha nem is megy önnek azonnal, legalább próbálja meg megérteni a társát! Azért, mert neki az önétől eltérő igényei vannak, még nem jelenti azt, hogy szembeszállna önnel, vagy nem lehetnének másban egy hullámhosszon. De ha önnel ellentétben éppen kevesebb külön programot, és több családi közös programot szeretne, azt is el kell fogadnia. És be kellene látnia, hogy ez éppen az ön érdeke is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem! Mai horoszkóp(SZOMBAT)

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem! Mai horoszkóp(SZOMBAT)

Mai horoszkóp...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés