Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A bölcsődéből hívták az anyukát, azonnal jöjjön a gyerekért! Amikor megérkezett, sokkot kapott attól, amit látott!Feljelentés lett a vége.
Mindenegyben Blog - 2023. január 02. (hétfő), 08:28

A bölcsődéből hívták az anyukát, azonnal jöjjön a gyerekért! Amikor megérkezett, sokkot kapott attól, amit látott!Feljelentés lett a vége.

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 02

A bölcsődéből hívták az anyukát, azonnal jöjjön a gyerekért! Amikor megérkezett, sokkot kapott attól, amit látott

Blake Nilssen másodfokú égési sérüléseket szenvedett az bölcsődében, amikor magára borított egy felügyelet nélkül hagyott egy forró, fehérítős vízzel teli vödröt.

Hirdetés
[ ]

A történtek után az óvónők nem a mentőket hívták, hanem az édesanyát értesítették. Amikor Ellie Johnson (27) megérkezett az óvodába, hogy hazavigye 10 hónapos kisfiát, és meghallotta Blake vérfagyasztó sikoltását, ledermedt. Az gondozók a telefonban nem tájékoztatták a brit édesanyát, hogy ekkora a baj. Ellie odarohant pelenkára vetkőztetett fiához, akinek a testét papírtörlővel takargatták be.

AZ ÉDESANYA NEM HITTE EL, AMIT A BÖLCSŐDÉBEN LÁT - FOTÓ: NORTHFOTO

– Ordított a fájdalomtól, a bőre mindenhol vörös volt, tele volt hólyagokkal a keze és a lába – meséli a brit édesanya, aki ekkor fogta a fiát, és azonnal kórházba vitte. Blake sérüléseit ellátták, és bent tartották. A kisfiú bőre most már gyógyul, de a sebhelyek maradandóak lesznek. A szülők nem értik, hogy történhetett meg ez a szörnyű baleset, panaszt nyújtottak be az bölcsőde ellen. A kivizsgálás hanyagnak találta a gyermekfelületet az intézményben, és kifogásolta, hogy nem egyből a mentőket hívták. A szülők azt szeretnék, ha az bölcsődét örökre bezárnák.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés