Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A férj elültet 1000 fát halott felesége tiszteletére. 17 évvel később egy légifelvétel leplezi le igazi indítékát:
Mindenegyben Blog - 2021. október 01. (péntek), 18:19

A férj elültet 1000 fát halott felesége tiszteletére. 17 évvel később egy légifelvétel leplezi le igazi indítékát: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 01

Megható módon állított emléket elhunyt feleségének egy angol férfi, aki több ezer facsemetét ültetett el, de nem akárhogyan, az erdő közepén ugyanis egy szív bújik meg. Winston Howes felesége, Janet 1995-ben, 50 évesen hunyt el váratlanul szívinfarktusban. A gyászoló férj szeretett volna különleges emléket állítani imádott feleségének, ezért hosszas munkával létrehozta a “szív erdőt“, amelynek titkát 17 éven át őrizték a tölgyfák. A férfi ugyanis nem igazán beszélt a felesége emlékére létrehozott erdőről és a közepén kirajzolódó hatalmas szívről, melynek csücske Janet szülőhelye felé mutat.

A szerelem erdejeként emlegetett tölgyes csak azután vált ismertté, hogy néhány évvel ezelőtt egy hőlégballonban utazó férfi észrevette a magasból és lefotózta. „Saját hőlégballonom van és meglehetősen gyakran repülök, de ez volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha odafentről láttam” – mesélte Andy Collett, aki Howes földje fölött repülve azonnal észrevette a megható alkotást.

Winston Howes a képek megjelenése után elmondta, hogy így szerette volna kifejezni a szeretetét és tiszteletét Janet iránt. Számára az erdő a nyugalom szigete, sokszor sétál el az erdő közepén lévő mezőre, ugyanis ott szokott elmélkedni és szép emlékeket felidézni. A férfi egyébként nárciszokkal ültette teli a fák között megbújó mezőt, így az minden tavasszal gyönyörű virágtengerbe borul.

Hirdetés
Hirdetés

Winston tisztelgése a felesége előtt tökéletes hely neki és fia számára, hogy emlékezzen rá.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés