Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A hajléktalan egy kisebb vidéki lakás árának megfelelő összeget talált, ám visszaadta tulajdonosnak. Nem bánta meg:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 12. (vasárnap), 19:23

A hajléktalan egy kisebb vidéki lakás árának megfelelő összeget talált, ám visszaadta tulajdonosnak. Nem bánta meg: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 12

A becsület nem függ össze a vagyoni helyzettel vagy azzal, hogy ki mennyi iskolát kárt ki életében. Legalább is nagyon sok esetben. Sőt, sokszor az a tapasztalat, hogy pont azok az emberek a legbecsületesebbek, akik a leginkább rá lennének szorulva a csalafintaságra. Ám ők mégsem folyamodnak becstelenséghez, hanem inkább maradnak annál, hogy jó lelkiismerettel nézhessenek a tükörbe. Biztosan Te is ismersz ilyen embereket..

Az egykori bírósági alkalmazott, Glen James életében bekövetkezett törést követően odáig jutott, hogy már hajléktalanként élte napjait. Jobbára adományokból élt, és egy bevásárlóközpont közvetlen közelében arra várakozott, hogy valaki megszánja.

Egyszer csak észrevett egy csomagot, amelynek láthatóan nem volt gazdája. Miután azonban belenézett a csomagba, alaposan elcsodálkozott ! A hátizsákban egy igen magas összegű (negyvenezer dollárnyi) utazási csekket, és további 2400 $ készpénzt talált. Összesen nagyjából 13 millió Ft-nak felelt meg az az érték, amelyet ez az egyszerű hátizsák rejtett!

Hirdetés

Mindenki az gondolná, hogy egy koldulásból élő hajléktalan számára ez egy abszolút lehetőség arra, hogy végleg maga mögött hagyja a nyomort, a férfi azonban másképp döntött: bevitte a táskát a rendőrségre, akik az útlevél alapján megtalálták a jogos tulajdonosát!

Hirdetés

Itt következett az újabb fordulat, ugyanis amikor egy Ethan Whittington, egy virginiai férfi hallott a hajléktalan Glen James jó tettéről, úgy döntött, hogy az interneten gyűjtést indít, hogy az emberek kimutathassák a jó szándékukat a becsületes hajléktalan irányában.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés