Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei:
Mindenegyben Blog - 2023. november 20. (hétfő), 18:37

A Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei:

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 20

Csecsemőt hagytak a Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában – fotó

Heim Pál Gyermekkórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei: 

Hirdetés
[ ]

Újszülött elhelyezését jelezte a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátora szombat hajnalban - közölte a kórház az MTI-vel.A kisfiú 2800 grammos, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Az egészségügyi dolgozók Martinnak nevezték el.

A szülők egy üzenetet is hagytak a csodaszép újszülött mellett: “NEM TUDJUK VÁLLALNI A GYERMEKET AZ ANYAGI HELYZETÜNK MIATT! MINDKETTEN HAJLÉKTALANOK VAGYUNK, EZÉRT HOZTUK MEG EZT A FÁJDALMAS DÖNTÉST! ÍGY LESZ NEKI A LEGJOBB!”

A gyermekkórházban 2009 óta működik babamentő inkubátor. A mostanival együtt eddig tíz babát helyeztek el benne. Az anya egyetlen esetben sem jelentkezett utólag. A legtöbb baba felöltöztetve érkezett, szinte mindegyikük hajnalban - olvasható a közleményben.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés