Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
“A hír sajnos igaz” : MAJKÁT is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!
Mindenegyben Blog - 2021. október 15. (péntek), 16:50

“A hír sajnos igaz” : MAJKÁT is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 15

“A hír sajnos igaz” : MAJKÁT is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!

ITT a DIAGNÓZIS : MAJKÁT is megtámadta a rettegett betegség…Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc rapperét! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!

Hirdetés
[ ]

Döbbenetes vallomást tett Majka: halálfélelme vanSzívleálláshoz vezethet Majka betegsége. Jól tudja ezt a rapper is, aki emiatt gyakran kap pánikrohamot. Ilyenkor egyedül párja, Dundika képes arra, hogy megnyugtassa a halálfélelemtől rettegő fiatal férfit.

– Szó szerint szívok a szívemmel 2002 óta. Azt a fajta ritmus­zavart, amilyen nekem van, csak szóban tudja gyógyítani az orvostudomány.

Mindig azt mondják: „No problem – ezt pillanatok alatt megoldjuk”! Kétszer feküdtem kés alá vele, de konkrétan semmi nem változott – fejtette ki Facebook-oldalán Majka, majd folytatta: – Amikor arról olvasok, ki hogyan hal meg a pályán vagy fiatalon otthon, konkrétan átélem az eseményeket – számolt be érzéseiről.-írta meg a Bors.hu

Majkának éveken keresztül halálfélelme volt és rettegett attól, hogy mikor esik össze holtan. A rappert tizenöt éve szembesítették veleszületett szívritmuszavarával, addig nem is tudott problémájáról. Azóta már kétszer műtötték a szívét, most azonban egy forradalmi magyar vívmánynak köszönhetően lehet, hogy többször nem kell kés alá feküdnie.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kiszel Tünde Magyarország legszebb nője megmutatta új párját: elegáns, magas, vállalkozó, és nagyon jóképű!

Kiszel Tünde Magyarország legszebb nője megmutatta új párját: elegáns, magas, vállalkozó, és nagyon...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés