x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A júliusi után novemberben újabb nyugdíjemeléssel kedveskedik a kormány a nyugdíjasoknak! ENNYIRE emelik a nyugdíjakat! ITT vannak a pontos részletek
Mindenegyben Blog - 2022. május 16. (hétfő), 15:08

A júliusi után novemberben újabb nyugdíjemeléssel kedveskedik a kormány a nyugdíjasoknak! ENNYIRE emelik a nyugdíjakat! ITT vannak a pontos részletek

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 16

A szakértő szerint a lehetséges novemberi korrekciós emelés pontos százalékos mértékét a 2022. január-augusztus hónapokban mért tényadatok határozzák meg. A júliusit követően novemberben szinte biztosan várható újabb nyugdíjemelési korrekció, amelynek mértéke majd szeptemberben válhat ismertté írja a Portfolio Farkas András nyugdíjszakértő friss bejegyzésére hivatkozva.

Hirdetés
[ ]

A NyugdíjGuru News alapítója arra is felhívja a figyelmet, hogy a lehetséges novemberi korrekciós emelés pontos százalékos mértékét a 2022. január-augusztus hónapokban mért tényadatok határozzák meg, az erről szóló gyorstájékoztató 2022. szeptember 10. körül jelenik majd meg.

Emlékeztet továbbá arra is, hogy a júliusi korrekcióval együtt az idei nyugdíjemelés 8,9 százalékosra nő, így a novemberi újabb korrekcióra akkor kerülhet sor, ha az év első nyolc hónapjában mért tényadatokból az éves infláció ennél magasabb mértékére lehet következtetni. Farkas András cikkében részletesen ír, hogy mitől is függ majd a kompenzáció mértéke.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés