Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kimerültség miatt elhunyt a 30 éves nő: 4 munkahelyen kellett dolgoznia, hogy meg tudjon élni
Mindenegyben Blog - 2022. július 23. (szombat), 19:02

A kimerültség miatt elhunyt a 30 éves nő: 4 munkahelyen kellett dolgoznia, hogy meg tudjon élni

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 23

Sokszor halljuk, hogy ebben vagy abban az országban kolbászból van a kerítés. Azonban nem minden arany, ami fénylik, és távolról nézve a szomszéd kertje ugyebár mindig zöldebb…

Most egy szomorú igaz történet következik, amelyik az Amerikai Egyesült Államokban esett meg. A sztorit a szupertanacsok.blog.hu írta meg.

Hirdetés
[ ]

Maria Fernandes négy különböző munkahelyen dolgozott az USA New Jersey államának Newark nevű városában. Ezt az életmódot csak úgy tudta fenntartani, hogy a különböző munkahelyein kezdődő munkaideje előtt (két munka között) nyilvános helyen leparkolta az autóját, és aludt egy kicsit a kocsiban. Az autójában továbbá mindig tartott egy kanna benzint is, hogy a tankolással se kelljen időt vesztegetnie.

A fiatal nő beállt egy parkolóba egy élelmiszerbolt előtt, és ott elaludt a kocsiban. A bolt dolgozóinak tűnt fel, hogy a nő már igen régóta a kocsiban fekszik, ezért kihívták a mentőket, akik az autóból már csak Maria holttestét tudták kiemelni.

A vizsgálatok megállapították, hogy a halál oka a szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzése, mivel az autójában tartott benzines kanna felborult, és a benzin szivárgott. Azt a következtetést vonták le, hogy a lány a túlhajszoltság következtében hozott olyan döntéseket, amelyeket nem hozott volna meg akkor, ha teljesen tisztán tud gondolkodni…

Persze nem ismerjük a pontos hátterét, és hogy miért kellett ennyi munkahelyen dolgoznia ahhoz, hogy megéljen. Ennek ellenére végtelenül szomorú, hogy ilyen értelmetlenül kellett távoznia a földi világból! Nyugodjon békében!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés