Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kimerültség miatt elhunyt a 30 éves nő: 4 munkahelyen kellett dolgoznia, hogy meg tudjon élni
Mindenegyben Blog - 2022. július 23. (szombat), 19:02

A kimerültség miatt elhunyt a 30 éves nő: 4 munkahelyen kellett dolgoznia, hogy meg tudjon élni

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 23

Sokszor halljuk, hogy ebben vagy abban az országban kolbászból van a kerítés. Azonban nem minden arany, ami fénylik, és távolról nézve a szomszéd kertje ugyebár mindig zöldebb…

Most egy szomorú igaz történet következik, amelyik az Amerikai Egyesült Államokban esett meg. A sztorit a szupertanacsok.blog.hu írta meg.

Hirdetés
[ ]

Maria Fernandes négy különböző munkahelyen dolgozott az USA New Jersey államának Newark nevű városában. Ezt az életmódot csak úgy tudta fenntartani, hogy a különböző munkahelyein kezdődő munkaideje előtt (két munka között) nyilvános helyen leparkolta az autóját, és aludt egy kicsit a kocsiban. Az autójában továbbá mindig tartott egy kanna benzint is, hogy a tankolással se kelljen időt vesztegetnie.

A fiatal nő beállt egy parkolóba egy élelmiszerbolt előtt, és ott elaludt a kocsiban. A bolt dolgozóinak tűnt fel, hogy a nő már igen régóta a kocsiban fekszik, ezért kihívták a mentőket, akik az autóból már csak Maria holttestét tudták kiemelni.

A vizsgálatok megállapították, hogy a halál oka a szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzése, mivel az autójában tartott benzines kanna felborult, és a benzin szivárgott. Azt a következtetést vonták le, hogy a lány a túlhajszoltság következtében hozott olyan döntéseket, amelyeket nem hozott volna meg akkor, ha teljesen tisztán tud gondolkodni…

Persze nem ismerjük a pontos hátterét, és hogy miért kellett ennyi munkahelyen dolgoznia ahhoz, hogy megéljen. Ennek ellenére végtelenül szomorú, hogy ilyen értelmetlenül kellett távoznia a földi világból! Nyugodjon békében!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés