Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kis Nikolasz a családja körében elaludt, és a mennyországba költözött... Megszakad a szív.. Meghalt Nikolasz a hősiesen küzdő mohácsi kisfiú..Erre nincsenek szavak..
Mindenegyben Blog - 2021. november 06. (szombat), 18:28

A kis Nikolasz a családja körében elaludt, és a mennyországba költözött... Megszakad a szív.. Meghalt Nikolasz a hősiesen küzdő mohácsi kisfiú..Erre nincsenek szavak.. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 06

Ezután rögvest elkezdődött Nikolasz kezelése, amelyek Pécsett és Budapesten zajlottak. Nikó állapota fokozatosan javult, elhagyhatta a tolókocsit, és fűzőt sem kellett hordania.

2020 decemberében azzal a jó hírrel jelentkezett a kisfiú édesanyja, hogy Nikolasz eredményei nagyon jók és a daganat jóindulatúvá vált. Habár gyógyultnak nem volt mondható, a család egy időre fellélegezhetett. A boldogságuk végtelen volt, akárcsak a köszönetük az őket támogatók és segítők felé.

Hirdetés
[ ]

Az örömöt azonban ismét beárnyékolta Nikó betegségének kiújulása. Tavasszal az orvosokkal egyeztetve ismét egy hosszabb kezelési folyamatba vágtak bele Pécsen.

A küzdelem most véget ért.

A hozzá közel állók szerint az utolsó hónapokban a legnagyobb örömet ez jelentette Nikó számára, hogy még kezébe foghatta időközben megérkezett testvérét - ha ő most meg is halt, ezt az emléket biztosan magával vitte.

Isten nyugosztaljon!  

Nikolasz búcsúztatásáról itt írnak további információkat:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés