Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kismamának szörnyű gyanúja támad az ultrahang felvétel láttán.. Amit az orvos holtsápadt arccal kinyög, az teljesen összetöri a nőt
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 22. (szerda), 09:57

A kismamának szörnyű gyanúja támad az ultrahang felvétel láttán.. Amit az orvos holtsápadt arccal kinyög, az teljesen összetöri a nőt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 22

Charla Cooknak és férjének, Logannek már volt 3 gyermekük, azonban szerettek volna még egy kislányt: éppen ezért rendkívüli boldogság volt számukra, amikor a nő teherbe esett. Ráadásul kiderült, hogy két kicsit is a szíve alatt hord!

Ám egy rutinvizsgálaton, a terhesség 21. hetében szörnyű gyanúja támadt. Még mielőtt az orvosok bármit mondtak volna, az ultrahang felvételen az édesanya látta, hogy “valami fura dolog” van a babákkal. Gyorsabban kezdett el verni a szíve, és teljesen lesápadt.

Hirdetés
[ ]

Alig várta, hogy az orvos visszaérjen, és megkérdezhesse, hogy jól látja-e, amit lát…

Az orvos alaposan megnézte a felvételt, és teljesen elsápadt.. Majd megerősítette: a kicsik össze vannak nőve, tehát az anya sziámi ikreket vár.

További vizsgálatokra volt szükség, hogy mennyire súlyos a helyzet: kiderült, hogy a kislányok közös szívfallal rendelkeznek, bár saját szívük van. Az orvosok elmondták a szülőknek, hogy úgy gondolják, a tudomány és a technika jelenlegi állása szerint nem lehetséges őket szétválasztani.

Hirdetés

A pár nagyon sokat gondolkozott, hogy mit tegyenek. Végül úgy döntöttek, hogy megadják az esélyt a két kisbabának. Az anya szeptemberre, legkésőbb október elejére van kiírva szülésre.

Rengeteg orvost megkerestek, és mind elutasította őket. Végül egy floridai orvos elvállalta a szétválasztó beavatkozást, de a szülőknek tudniuk kell, hogy a túlélési esély csupán 60 %. Tehát nem tehetnek mást, imádkoznak a csodáért!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés