Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Kost padlóra küldi a karrierharc, a Bika sorsfordító, jó hétre számíthat, a Skorpió megszenvedi a szerelmet
Mindenegyben Blog - 2019. július 08. (hétfő), 11:38

A Kost padlóra küldi a karrierharc, a Bika sorsfordító, jó hétre számíthat, a Skorpió megszenvedi a szerelmet (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 08

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ön érzelmes, rámenős, kitartó. Vigyáznia kell azonban, nehogy a kitartása agresszivitásba csapjon át. A vonzalmat akkor tudja fenntartani, ha inkább erősíti, mint ha követelni akarja. A szerelmi ajándékok ideje jött el. A pénztárcájától függően a szál virágtól a brillgyűrűig bezárólag. A lényeg úgyis a gesztus maga, de azért semmiképp se teljesítsen maga alatt, mert az is beszédes a meghódítandó személynek.

(IX. 23.–X. 22.)

Nem tud minden elvárásnak megfelelni, ezért a legjobban teszi, hogy bár törekszik a gyorsaságra, de a pontosságra inkább. A kapkodást mindenképpen kerülje, azzal csak plusz munkát csinál magának. Ha nem így tesz, akkor könnyen kicsúszhat a kezéből az események irányítása, emiatt pedig frusztráltnak érezheti magát. Ne ragaszkodjon annyira az előírásokhoz, próbálja meg elfogadni azt is, ami nem kiszámítható.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Hirdetés
[ ]

Uralkodó bolygója a hű Bak jegyében jár, és fényszögben áll a titkok házában járó Holddal. Kétségtelenül szerelmes időszakra számíthat, de ez a szerelem tele lehet buktatókkal és szenvedéssel. A szenvedélynek azonban ez az ára. Ha túl mélyre megy, az mindig fájdalommal jár. Az ön számára éppen annyira, mint a másiknak. Néha nem is érthető, hogy egy szó, mért horzsolja fel a másik érzékenységét.

(XI. 22.–XII. 21.)

Aki gazdag, mutassa is meg, hogy az! Különben alábecsülést fog érezni a szerette, bármilyen ajándékkal is halmozza ma őt el. Mert, ha esetleg elfeledkezett volna róla, valakit meg kellene köszöntenie a mai napon. Ha még mindig nem jut eszébe, hogy kiről is van szó, akkor nézze meg a naptárban az e heti névnapokat, vagy hívja fel az édesanyját. Huppsz: lehet, hogy pont őróla feledkezett meg?

Hirdetés

(XII. 22.–I. 19.)

A jegyében járó Szaturnusz hatására egyfajta lassulást tapasztalhat meg az életében. Akadályozottnak, korlátozottnak érezheti. Néha ez az állás valamilyen betegségtünettel is járhat, a legjellemzőbben mozgásszervi tünet formájában. Jól teszi, ha sürgősen szabadságoltatja magát, hogy az energiatartalékait feltöltse. A töltődésre most legjobb, ha valamilyen napos vízpartot választ.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Ön talán nemigen van tisztában azzal, hogy milyen erősen és tartósan tudja táplálni a haragot azok ellen, aki valamilyen szempontból nem teljesítették az ön elvárásait. Ön úgy érzi, rengeteg áldozatot hoz másokért, amit azok nem kellően értékelnek. A szerelemben nem diktálhat, olyat és azt adjon, amire a másiknak valóban igénye van. A programokat is közösen tervezzék meg, s a lakberendezést is!

(II. 19.–III. 20.)

Ma szinte minden felkavarodik ön körül: a kiszámíthatatlanság napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát. De mint mindig, most százszor igazabb lehet a mondás: a hit hegyeket mozgat meg. A próbatétel arra is jó lehet, hogy magában is letisztázza, mi a fontos, mi nem. Az a kapcsolat, mely nem állja ki a nehézségeket, talán nem is olyan fontos. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés