Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot...
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 03. (hétfő)

A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot...

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 03

Neked is sokszor könyörögtek már a gyerekeid, hogy vegyél nekik egy kiskutyát? Ha eddig hevesen tiltakoztál, akkor bizony nem vagy egyedül! A legtöbb szülő nehezen adja be a derekát. Ha ezt a történetet elolvasod, lehet, hogy gyorsan futni fogsz, hogy beszerezz egy kiskutyát.

Andrew, és Clara Davis már egy ideje könyörögtek a szüleiknek, hogy mennyire szeretnének egy kiskutyát.

Hirdetés
[ ]

A szülők, Nola és Richard igen nehezen adták be a derekukat, hiszen nem tartották annyira jó ötletnek.

A szülők mindig attól rettegnek, hogy a gyerek egy idő után megunja a kutyát, és végül ő kell vállalja a felelősséget érte.

Aztán egyszer mégis meggondolták magukat, és egy aranyos kutyust hoztak haza a gyerekek nagy örömére. Patch-így nevezték el a kutyát-egyre nagyobb, és nagyobb lett, ezért a szülő úgy döntöttek, hogy mivel nem fér a lakásban, ideje lenne elvinni egy menhelyre.

Amikor hazahozták Patch-et, nem számoltak azzal, hogy ez nem egy kistestű kutya. Mivel a gyerekek nagyon tiltakoztak azellen, hogy menhelyre vigyék a kutyát, úgy döntöttek, hogy még maradjon egy pár napot.

Egyik délután, amikor az anya éppen fürdött, Patch ugatva rontott be a fürdőszobába, és csuklójánál fogva rángatta ki Nolát a kádból. A nő elképzelni sem tudta, hogy mi történhetett, csak, amikor megérezte a füstszagot. Amikor Nolát kivezette az égő házból a kutya, a család többi tagja már ott várt rá. A nőnek eszébe jutott, hogy a kocsi kulcsai bent vannak a házban, gondoltam, gyorsan visszalép, hogy elvegye a bejárati ajtó mellől. Patch azonban útját állta, és nem hagyta, hogy bemenjen a házba.

Pár másodperccel később a ház felrobbant. A család döbbenten állt, és nézte a széthulló házat.

Hálásak voltak az életmentő kutyának, és természetesen nem vitték menhelyre, hanem örökre velük maradt. Egy nagyobb házba költöztek, ahol Patch-nek is jutott elegendő hely.

Tudásfája

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés