Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A nagymamám mindig élesztős oldattal öntözte a paradicsomot, és az uborkát. Ledöbbentem, amikor elmondta miért csinálja
Mindenegyben Blog - 2019. július 01. (hétfő), 11:54

A nagymamám mindig élesztős oldattal öntözte a paradicsomot, és az uborkát. Ledöbbentem, amikor elmondta miért csinálja

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 01

Ezzel a keverékkel permetezte be a paradicsomot és uborkát, többé nem kell aggódnod a betegségek, kártevők miatt!

Akik szeretik a zöldségeket, és ültetni is szoktak, mert mégis csak a legfinomabb a saját zöldség, azok most jól teszik ha idefigyelnek, mert egy környezetbarát, mégis hatékony keverék receptjét fogjuk ismertetni, amely megakadályozza, hogy a paradicsomok, uborkák megbetegedjenek, vagy megdézsmálják őket a kártevők.

Hirdetés
[ ]

Na és persze, abban az esetben is próbáljuk ki a következő módszert, ha egészséges zöldségeket szeretnénk az asztalra tenni, nem pedig agyon vegyszerezett, gyomirtózott termést.

Mit kell tenni?

Először is melegítsünk fel 4 liter vizet 38 Celsius fokra, amelybe keverjünk bele 15 evőkanál cukrot és 15 gramm szárított élesztőt. A 4 liter vizet tegyük bele egy legalább 10 literes fazékba, mert az erjedés során kifuthat az élesztős víz, ha kisebb fazekat használunk.

Az erjedési folyamat 5-10 órán belül végbemegy, időközben kevergessük meg az egészet.

Ezután egy 10 literes vödörbe töltsünk 6 liter vizet, amihez adjuk hozzá a 4 liternyi élesztős keveréket, vegyítsük össze, majd jöhet az öntözés, permetezés.

Az uborkákat 10-12 naponta kell permetezni, a paradicsomokat, egyéb zöldségeket 15 naponta. Minden tőre 1 liternyi keveréket kell ráönteni, vagy a levelekre is rá lehet permetezni, amit egy jó, alapos öntözés követ. Ezzel a módszerrel elejét vehetjük a penészgombák támadásának. A levelek permetezését inkább este érdemes elvégezni, mert a napsugarak megégethetik a sejteket.

(Filantropikum)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés