Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A tegnapelőtti balesetben életét vesztette az a nagymama, aki Stétz Danival ütközött. Az unokája állapota továbbra is kritikus; az orvosok mindent megtesznek az életének megmentéséért
Mindenegyben Blog - 2024. május 07. (kedd), 17:11

A tegnapelőtti balesetben életét vesztette az a nagymama, aki Stétz Danival ütközött. Az unokája állapota továbbra is kritikus; az orvosok mindent megtesznek az életének megmentéséért

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 07

A nagymama is életét vesztette abban a balesetben, amelyben egy ketrecharcossal ütközött. Szalánta külterületén, az 58-as úton három személyautó ütközött össze. A baleset során egyik jármű egy fának csapódott, és az oldalára borult, két utasa pedig az autóban rekedt. A fekete Mercedes vezetője az előtte haladó járművet próbálta megelőzni, amikor az balra kanyarodott.

Most a Sportal arról ír, hogy

Hirdetés
[ ]

az egyik kocsiban Stétz Dániel, korábbi MMA-harcos és személyi edző ült a párjával – ők ott, a helyszínen életüket vesztették.

A másik kocsi egyik utasa később szintén elhunyt: a baleset során szintén összeroncsolódott Suzukiban egy idős hölgy utazott unokájával. Mindkettőjüket életveszélyes-súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A nagymama később belehalt sérüléseibe, unokája életéért lapzártakor küzdöttek.

A részletek: az 58-as főút Pécs felé vezető vonalán a 32 éves, korábbi országos bajnok és Eb-bronzérmes küzdősportoló és egy Audi sofőrje előzött egy autót, amikor az balra kanyarodott. Az Audi kisebb koccanással el tudta kerülni a Suzukit, Stétznek ez már nem sikerült. Az ütközést követően a személyi edző Mercedese lesodródott az útról, többször megpördült, mielőtt fának csapódott.

Az autók maradványaiból következtetni lehet rá, milyen elképesztő erők hatottak a baleset során

 – írják.

Hozzáteszi: az autóban Stétz mellett utazott a párja, őket a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki az oldalán álló roncsból, a mentősök azonban már nem tudtak segíteni rajtuk, azonnal életüket vesztették.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés