Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
AJÁNDÉKOT AD AZ ELŐFIZETŐINEK a Telekom, a Telenor és a Vodafone! Mutatjuk hogyan jutsz hozzá >>
Mindenegyben Blog - 2020. március 29. (vasárnap), 13:08

AJÁNDÉKOT AD AZ ELŐFIZETŐINEK a Telekom, a Telenor és a Vodafone! Mutatjuk hogyan jutsz hozzá >>

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 29

Telekom, Telenor, Vodafone: Ki kap most ingyenes mobilnetet a koronavírus miatt? Hol lehet bekapcsolni?

TELEKOM3 AJÁNDÉKOT ad a TELEKOM az előfizetőinek, ügyfeleinek!!! ÍGY kapod meg őket >>>

A TELEKOM SEGÍT!Digitális szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ezért Ügyfeleiket a koronavírus miatt kialakult helyzetben segíteni akarják! 3 fantasztIkUs lépÉssel ajándékozzák meg előfizetőiket, ügyfeleiket!ITT A Hivatalos Telekom információ – ezt a 3 AJÁNDÉKOT KAPJÁK A TELEKOM ügyfelek! >> MEGNÉZEM >>>

Hirdetés
[ ]

100 GB extra Hipernet#MARADJOTTHON

A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB EXTRA HIPERNETTEL szeretnénk segíteni, mely minden ügyfelünk számára elérhető március 16-tól.

Hogyan tudod aktiválni?

Lakossági számlás és kártyás ügyfelekHa lakossági számlás vagy kártyás ügyfelünk vagy, aktiváld a MyTelenor appban hétfőtől. Ha még nem töltötted le az appot, itt az ideje!

Fontos tudnod:

Ez az egyszeri adatjegy 100GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig használhatsz fel.A szolgáltatásban foglalt adatmennyiséget díjmentesen veheted igénybe Magyarország területén.Aktiválni a MyTelenor applikáción kerül keresztül tudod visszavonásig, de legalább március 31. éjfélig.Az aktiválás sikerességéről SMSben tájékoztatunk.Az ajánlat telefonszámonként egyszer vehető igénybe. TOVÁBBI TUDNIVALÓK ITT!

VODEFONE:

A Vodafone március 17-én (kedden) minden lakossági és kisvállalati ügyfelénél aktivál egy 5 GB-os bővítőcsomagot, melyet áprilisban és májusban is bekapcsol, így összességében 15 gigabájttal többet netezhetnek a vodások. A havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleknek is járó extra adatkeretet a My Vodafone applikációban lehet aktiválni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés