Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alekosz fortyog a dühtől ! Varsányi Réka mindent bevallott Kucsera Gáborhoz fűződő viszonyáról:
Mindenegyben Blog - 2024. január 16. (kedd), 20:19

Alekosz fortyog a dühtől ! Varsányi Réka mindent bevallott Kucsera Gáborhoz fűződő viszonyáról: "Most végre összejött..." (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 16

Már az Ázsia Expressz című műsor alatt is látható volt, hogy Réka és Gábor közt kialakult egy különleges kapcsolat. Nemrégiben mindketten ugyanazt a videót osztották meg közösségi médiás oldalaikon, ahol vidáman kártyázva láthatóak Réka nemrégiben felújított otthonában a gyerekeivel. Ez a videó azonnal újabb spekulációkat váltott ki a közönség körében a kettejük viszonyáról.

Hirdetés
[ ]

Réka azonban hamarosan tisztázta a helyzetet, és kijelentette, hogy...

„Már ezer éve nem találkoztunk. Nagyon rég megbeszéltük, hogy jó lenne összefutni, ám ez ilyen-olyan olyan okokból mindig meghiúsult. Most végre összejött. Egyszerűen beszélgettünk, mint két jó barát. Ez egy őszinte emberi kapcsolat, amit igyekszünk ápolni”

mondja Réka a story.hu -nak.

– Mivel mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, általában csak összenevetünk egy-egy poszt alatt, vagy röviden beszámolunk, egymásnak mi van a másikkal. Örülök, hogy most tudtunk egy tartalmasat beszélgetni. Megmutattam neki a felújított lakást, tetszett neki. Azt mondta büszke rám”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés