Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alekosz vett egy levegőt és bátran kijelentette , hogy ma nála nincs nagyobb sztár Magyarországon
Mindenegyben Blog - 2024. február 08. (csütörtök), 14:09

Alekosz vett egy levegőt és bátran kijelentette , hogy ma nála nincs nagyobb sztár Magyarországon

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 08

Alekosz rendszerint birtokában van sajátos nézőpontjának mindenféle kérdésben, és gyakran nem hagyja ezt a véleményét rejtve, habár ez az álláspont nem mindenki számára tűnik elfogadhatónak. Időnként előfordul, hogy nem a legbarátságosabb módon közvetíti gondolatait, ami miatt többek részéről kritikák érték, különösen a tisztelet megnyilvánulásának hiányára vonatkozóan.

Ez a viharos természetű személy azonban rendre visszautasítja a vádakat, állítva, hogy az emberek csak felnagyítják és túlértékelik a helyzetet. Annak ellenére, hogy kapcsolata Varsányi Rékával véget ért, nem zárkózik el a szerelem lehetőségétől, sőt, nemrégiben nyilatkozta, hogy készen áll a házasságra és az apaságra, továbbá biztos abban, hogy Nobel-díjas utódokat fog felnevelni.

Hirdetés
[ ]

A pénteki időjárás különleges fordulatot vesz, hiszen a napsütést viharos szél kíséri, napközben pedig akár 19 fok is lehet.

Az egykori valóságshow-hős nemrég Hajdú Péter műsorának, a Beköltözve-nek volt vendége, ahol számos téma került terítékre, többek között az, hogy vajon az amerikaiak és az oroszok valóban eljutottak-e a Holdra. A közösségi médiában megosztott videóból kiderül, hogy Alekosz egy dal előadásával is kedveskedett a közönségnek, miközben egy fogadást is kötött a műsorvezetővel.

„A sztárok körül balhék vannak. De aki annyira patyolattiszta – vagy legalábbis annak mutatja magát –, az nem lehet sztár. Nézzük meg az alekoszi működést: minden spektrumon Alekosz megszólítja a proletárt, a munkásosztályt. Alekosznak van üzenete a politikusokhoz, Alekosznak van üzenete a kultúrkörhöz”.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés