x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ALIG 10 perce jött a hír! Ettől félt minden magyar! Olyat jelentett be a magyar immunológus a koronavírusról, hogy a hideg rázott ki tőle….és ez bizony Önt is érinti!
Mindenegyben Blog - 2020. november 22. (vasárnap), 10:15

ALIG 10 perce jött a hír! Ettől félt minden magyar! Olyat jelentett be a magyar immunológus a koronavírusról, hogy a hideg rázott ki tőle….és ez bizony Önt is érinti! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 22

10 perce jött a hír! Ettől féltünk! Olyat jelentett be a magyar immunológus a koronavírusról, hogy a hideg rázott ki tőle….és ez bizony Önt is érinti!

Elárulta a magyar immunológus: mindegy, hogy valaki idős vagy fiatal – a genetika dönt

Hirdetés
[ ]

A hosszú Covid jelenségében érintettek a gyógyulást követő negatív PCR-teszt produkálása után akár szív- és érrendszeri, idegrendszeri vagy veseproblémák jelentkezését is felfedezhetik magukon. “Genetikailag nem vagyunk egyformák. Van, akinek súlyosabb betegséget okoz a koronavírus, van, akinek az immunrendszere élénkebben, másé renyhébben válaszol” – fogalmazott Falus András immunológus, akadémikus, egyetemi tanár.-írta meg a Pénzcentrum.

“Genetikailag nem vagyunk egyformák. Van, akinek súlyosabb betegséget okoz a koronavírus, van, akinek az immunrendszere élénkebben, másé renyhébben válaszol” – fogalmazott.

—Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. A kormány jövő hét szerdai ülésén értékeli a jelenleg érvényben lévő korlátozó intézkedések hatását és szükségességét. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés