Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alig 10 perce jött az ÓRIÁSI HÍR! Hatalmas pénzösszeget kapnak a családok! 1,2,3,4, 5 GYERMEKESEK IS MEGKAPJÁK, ugyanazt az összeget! EKKORA ÖSSZEGET JELENT NEKTEK :
Mindenegyben Blog - 2021. június 24. (csütörtök), 12:55

Alig 10 perce jött az ÓRIÁSI HÍR! Hatalmas pénzösszeget kapnak a családok! 1,2,3,4, 5 GYERMEKESEK IS MEGKAPJÁK, ugyanazt az összeget! EKKORA ÖSSZEGET JELENT NEKTEK :

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 24

Alig 10 perce jött az ÓRIÁSI HÍR! Hatalmas pénzösszeget kapnak a családok! 1,2,3,4, 5 GYERMEKESEK IS MEGKAPJÁK, ugyanazt az összeget! EKKORA ÖSSZEGET JELENT NEKTEK :

Újabb járványügyi enyhítéseket vezethetnek be jövő héttől. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs vezetője egy sajtótájékoztatón azt mondta: a jelenlegi helyzetben egyszerre tudják garantálni a szabadságot és a biztonságot. EGÉSZ NYÁRON TÁBOROKAz Operatív Törzs úgy ítélte meg, hogy nagy igény van a tanév után az iskolai gyermekfelügyeletre. Naponta 15-17 ezer gyermekre az ügyeletes pedagógusok vigyáznak, ezért ezt az intézkedést június 30-ig meghosszabbítják.

Az eddigi szabályozás augusztus 23-ig engedte az iskolai táborok szervezését: ezt kitolták a nyár végéig, azaz augusztus 31-ig szervezhetnek a köznevelési intézmények táborokat. Novák Katalin kiemelte: ezzel párhuzamosan az Erzsébet-táborok is elindultak, ahol 150 ezer gyermek tölti szünidejének egy részét,írja a borsonline.hu

Hirdetés
[ ]

LAGZI A KULTÚRHÁZBANMivel nem volt egyértelmű, hogy a közművelődési intézményekben – kultúr-, falu-, művelődési házakban – rendezett esküvőkön, lakodalmakon milyen szabályozás érvényes, Novák Katalin elmondta: ugyanazokat az intézkedéseket kell betartani ezeken a helyeken is, mint a többi lakodalmon. Azaz 200 fős létszámig lehet hívni rokonokat, barátokat, és nem kell védettségi igazolvány sem.

NYELVVIZSGA NÉLKÜL KAPHATNAK DIPLOMÁTSchanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a sajtótájékoztatón elmondta: ugyan fontos a diplomásoknál a nyelvtudás, de a járvány ideje alatt nehéz volt mind nyelvet tanulni, mind nyelvvizsgát tenni. – Az év elejétől augusztus végéig összesen 50 ezren tettek vagy tesznek záróvizsgát, de közülük 20 ezer hallgatónak nincs nyelvvizsgája. Az Operatív Törzs ezért javasolni fogja a Kormánynak, hogy akik augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tesznek, azok nyelvvizsga nélkül is átvehessék diplomájukat. Ezzel ők is be tudnak lépni a munkaerőpiacra – részletezte az államtitkár,írja a borsonline.hu

ÚJRAGONDOLJÁK AZ INTÉZKEDÉSEKETA járványhelyzet javulása és a nagy meleg miatt a jelenleg hatályban lévő védelmi intézkedéseket – beleértve a maszkhasználatot is – újragondolják, felülvizsgálják, indokolt-e a fenntartásuk. A miniszterasszony azt ígérte: minden intézkedést átnéznek. – Azt szeretnénk, ha csak azok maradnának meg, amik feltétlen szükségesek ahhoz, hogy a legnagyobb szabadságot biztosíthassuk a maximális biztonság mellett – fogalmazott Novák Katalin.

Hirdetés

EMELKEDIK A CSED ÖSSZEGEJúlius 1-től megemelik az édesanyák csecsemőgondozási díját. Eddig a szülés előtti bruttó fizetés 70%-a volt ez az összeg, ami most 100%-ra emelkedik, azaz az anyák a gyermek 6 hónapos koráig a teljes fizetésüket megkapják. A csed után csak szja-kötelezettség áll fent, így több pénzből gazdálkodhatnak a gyermeket vállaló párok,írja a borsonline.hu

ÁTJÁRHATÓ MARAD A SZÉP-KÁRTYAA nyári pihenések, üdülések érdekében idén december 31-ig átjárhatóak maradnak a Széchenyi Pihenőkártya zsebei, azaz pl. szállást is fizethetünk a szabadidő zsebből, vagy színházjegyet a vendéglátásból. A SZÉP-kártyákra utalt összegek adómentességét szintén meghosszabbították az év végéig, így csak szociális hozzájárulási adót kell fizetni a munkáltatóknak. Az emelt keretösszegek is december 31-ig érvényesek: szállás zsebbe max. 400 ezer, vendéglátás zsebbe max. 265 ezer, szabadidő zsebbe max. 135 ezer Ft-ot tehetünk. Mindemellett az előző évekből beragadt összegek után a veszélyhelyzet lejártát követő 60 napig – kb. november közepéig – nem vonnak a bankok rendelkezésre állási díjat.

DOLGOZNAK AZ SZJA-VISSZATÉRÍTÉSENNovák Katalin a sajtótájékoztatón említette: az a céljuk, hogy a családok anyagi biztonságát megteremtsék. – Ez az intézkedés a befizetett adó visszatérítése. Az állam ezzel lemond a bevételéről. Ilyen segítség máshol sincs, külföldön sem. Hogy a kifizetés technikailag hogyan fog zajlani jövőre, ezt még vizsgáljuk – szögezte le a miniszter,írja a borsonline.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés