Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Alig egy hónapja szabadult a Kozma ügyért elítélt Sztojka, máris Rendőrt hívtak rá
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 17. (péntek), 08:02

Alig egy hónapja szabadult a Kozma ügyért elítélt Sztojka, máris Rendőrt hívtak rá

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 17

Siófokon rettegnek az emberek, mióta Sztojka Iván kiszabadult a börtönből. Vasárnap este egy több mint százfős társasággal látogatott ki az Aranypartra, hogy „piknikezzenek”. A helyiek elképedve figyelték a bandát, helyszíni beszámolók szerint több rendőrségi kocsi is kint állt, hogy felügyelje a kialakult helyzetet.

– Sztojkáék nagyon sokan voltak, busszal jöttek. A család fizette az egész összejövetelt. Ettek, ittak, mulatoztak, ment a hangoskodás. Sztojka később itt maradt az ismerőseivel, akik sátrat is hoztak magukkal.

Hirdetés
[ ]

Hatalmas koszt csináltak, ezért a lakók rájuk hívták a rendőröket.

 Én is itt voltam azon az éjjelen. Minden este tele van ez a hely drogdílerekkel, prostituáltakkal, de most hatalmas rendőri készültség volt itt hétvégén. Régóta ismerem Ivánt, nagy kanállal falja az életet, mióta kiszabadult – mondta a Borsnak egy éjszakában ismert helybéli.

A  Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy vasárnap este egy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de rövid igazoltatás után megállapították, hogy nincs szükség intézkedésre.

Pár évvel ezelőtt is történt egyébként egy emlékezetes eset, amikor ugyancsak az enyingi ne­hézfiúk több százan bevették az ismert siófoki sé­tányt. Ha­talmas tö­meg­ként vonultak vé­gig, hogy jelezzék a helybélieknek: ki az úr a házban.

Iván a mulatozások mellett még egy nagy napra is készül. Szeretné feleségül venni társát, Zsanettet.

Iván nagyjából egy hónapja jött ki a börtönből. A szerelme akkor mondott fel a munkahelyén, mert Iván eltartja őket. Valószínűleg egy közeli csárdában fogják tartani a lakodalmat, vagy pedig Enyingen. Nagy buli lesz, úgy tudom, a szabadulóbulin egy vagyont kalapoztak össze Ivánnak, a kocsi mellé – mondta egy másik informátor.

Sztojka Iván pár héttel ezelőtt szabadult 9 év 5 hónap börtönbüntetés után, miután harmadrendű vádlottként elítélték a Marian Cozma kézilabdázó meggyilkolásában való szerepéért.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés