Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Amíg mindenki az orosz- ukrán háborúval foglalkozott, Észak-Korea OLYAT MUTATOTT, amitől még az USA is MEGRÉMÜLT, MUTATJUK A MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEKET!
Mindenegyben Blog - 2022. március 31. (csütörtök), 21:44

Amíg mindenki az orosz- ukrán háborúval foglalkozott, Észak-Korea OLYAT MUTATOTT, amitől még az USA is MEGRÉMÜLT, MUTATJUK A MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEKET!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 31

Az új észak-koreai szuperfegyvertől még Washington is megrémült

A tegnapi volt Észak-Korea 12. rakétakísérlete az idén, és mind közül az eddigi legnagyobb. Egy új típusú interkontinentális ballisztikus rakétát lőttek fel, amely a Japán-tengerbe csapódott.

A Hvaszong–17-es rakéta több mint 6000 kilométeres magasságot ért el, és majdnem 1100 kilométert tett meg, mielőtt a Japán-tengerbe zuhant. Dél-koreai és japán szakértők arról számoltak be, hogy ez az új típusú rakétaakár 15 ezer kilométeres hatósugarú is lehet,írja a vg.hu

Hirdetés
[ ]

Ez már elég lenne ahhoz, hogy Észak-Korea a saját határain belülről elérje egy rakétacsapással az Egyesült Államokat. 

Lloyd J. Austin amerikai védelmi miniszter az eset után telefonon egyeztetett dél-koreai és japán kollégáival, és abban állapodtak meg, hogy szorosabbra fűzik védelmi együttműködésüket. 

Fotó: STR / AFP

Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete közölte, hogy az USA nyílt biztonsági tanácsi ülést kért az észak-koreai provokáció miatt – írta meg az AP News. Ned Price, az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője elmondta, hogy

újabb szankciókat vetettek ki öt oroszországi és észak-koreai személy és entitás ellen, amiért segítették az észak-koreai rakétaprogramot. 

Hirdetés

A dél-koreai hadsereg attól tart, hogy a 2017 után ismét életre hívott észak-koreai rakétakísérletek mellett félő, hogy a nukleáris kísérleteket is újra indítja az ország,írja a vg.hu

Fotó: STR / AFP

A Fehér Ház arra szólította fel Észak-Koreát, 

hagyjon fel a provokációval és az ENSZ határozatainak semmibevételével, és térjen vissza a diplomáciai színtérre 

 erről az NK News írt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés