Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Amikor a tanár beviszi a hasfájásra panaszkodó kislányt a kórházba, az orvosok nem hiszik el, amit az ultrahangon látnak!
Mindenegyben Blog - 2021. november 10. (szerda), 08:35

Amikor a tanár beviszi a hasfájásra panaszkodó kislányt a kórházba, az orvosok nem hiszik el, amit az ultrahangon látnak!

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 10

Azonnal hívják a rendőrséget…

A tízéves lány az iskolában szörnyű gyomorfájásra panaszkodott a tanárának. Végül annyira rosszul lett, hogy a tanár és az iskola vezetése úgy döntött, hogy a szükséges orvosi ellátások megtétele miatt kórházba viszik.

Az orvosok először megnyomkodták a hasát, majd az ultrahangos vizsgálóba vitték. Ott jött a sokk: egy babát láttak a méhében, és nem sokkal a kórházba érkezése után a fiatal kora ellenére meg is született a koraszülött baba.

Hirdetés
[ ]

A két sokkhatás (kiderül, hogy terhes, és nem sokra rá, megszült) után a kislány bevallotta, hogy a 40 éves mostohaapja rendszeresen zaklatta szexuálisan, de megfenyegette, hogy ha valakinek elárulja, amit tesznek, megöli őt.

Az is kiderült, hogy a kislány édesanyja nem tudott a szexuális zaklatásról, és már néhány hónapja nem is élnek együtt volt élettársával.

A kórházba érkező anya azonnal hívta a rendőrséget, de kiderült, hogy már az orvosok is megtették a feljelentést.

Egyértelműen kiderült, hogy sem a kislány, sem az anyukája nem tudott a terhességről, a hasa nem nőtt meg annyira, hogy az „gyanús” legyen, de nem is gondolt volna az anya arra, hogy ez megtörténhet tízéves lányával.

A férfit elfogták és letartóztatták.

A kislánynak a szerencsétlenség mellett egyébként az orvosok szerint szerencséje is volt, mert a 15 éven alatti lányok 5-szür nagyobb valószínűséggel vesztik el életüket vajúdás közben, mint a 20 év fölöttiek.

(providr.com)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés