Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Antal Imrére emlékezzünk - 11 éve ment el Antal Imre! Az egész ország kedvence volt
Mindenegyben Blog - 2019. május 14. (kedd), 09:45

Antal Imrére emlékezzünk - 11 éve ment el Antal Imre! Az egész ország kedvence volt

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 14
ANTAL IMRE, ÉLETMŰ
 
Antal Imre (Hódmezővásárhely, 1935. július 31. – Budapest, 2008. április 15.) Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség, színész, humorista, érdemes művész. Zongoristaként – mint az Országos Filharmónia szólistája – a világ minden szegletében föllépett. Számos nemzetközi versenyt megnyert, 1966-ban pedig a budapesti Liszt Ferenc-verseny II. helyezettje lett. Országos ismertséget azonban a televíziós pálya hozott számára. Első nagy sikerét a Halló fiúk, halló lányok! műsorvezetőjeként aratta. Ezt követően a szilveszteri műsorok, Ki mit tud?-ok, Röpülj pávák és a – MTV égisze alatt megrendezett – Nemzetközi Karmesterversenyek állandó konferansziéja volt, majd az évtizedeken át futó, rendkívül népszerű Szeszélyes évszakok emblematikus műsorvezetője lett. Több filmszerepet is játszott – legjelentősebb alakítása Dániel Ede a Bors című sorozatban.

Jenei József Antal Imréről: „Nincs olyan nap, hogy ne emlékeznék rá”

Az Erkel-díjas magyar zongoraművész és televíziós személyiség 11 éve hunyt el. Fájdalmasan emlékszik rá barátja, Jenei József, aki gondoskodott róla az utolsó években.

Hirdetés
[ ]

Április 15-én volt 11 éve, hogy elbúcsúztunk a tiszteletreméltó művésztől. Barátja azonban nem csak ezen a napon emlékezik meg róla: mint mondja, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá.

„Állandóan az eszembe van. Nincs olyan nap, hogy ne emlékeznék rá. Bármiről, amihez hozzáfogok a kertben, a házban, mindig ő jut az eszembe.”

Jenei tisztában van vele, hogy nem szabad örökös gyászban élni és bár nagyon fájdalmas mindez, kénytelen elengedni a barátját, máskülönben belebetegedne. De ez nem jelenti azt, hogy az emlékeiben ne élne tovább.

Hirdetés

„Olyan remek természet volt, szolid, szelíd és nagyon okos ember” – mondja József.

Azt sajnálja a legjobban, hogy mivel a Balatonnál lakik, így évente csak egyszer tudja meglátogatni barátja sírját, de bízik benne, hogy mások sem feledkeztek meg róla, mert igazán megérdemli, hogy emlékezzenek rá az emberek.

Saját egészségügyi állapotáról is beszámolt Jenei: combnyaktörése volt 9 éve, azóta alig tud járni, szívproblémája pedig csak ront a helyzeten. De szerencsére van segítsége, az unokaöccse mindig ott van mellette a balatoni házban.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés