Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ártatlan vagyok! Megszólalt K. Endre, a kegyelemben részesített volt bicskei igazgatóhelyettes
Mindenegyben Blog - 2024. február 13. (kedd), 11:05

Ártatlan vagyok! Megszólalt K. Endre, a kegyelemben részesített volt bicskei igazgatóhelyettes (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 13

Ártatlan vagyok!

Megszólalt K. Endre, a kegyelemben részesített volt bicskei igazgatóhelyettes!

K. Endre, aki a bicskei gyermekotthon pedofil ügyében bűnsegédként funkcionált és emiatt három év négy hónap börtönbüntetést kapott, mert megkísérelte rávenni az egyik zaklatott gyermeket, hogy vonja vissza a feljelentését, most kizárólagos interjút nyilatkozott a Blikknek.

Hirdetés
[ ]

Az egykori bicskei igazgatóhelyettes, akit kegyelem illetett meg, ezen a héten beszélt a Blikknak. K. Endre tudatában volt annak, hogy a gyermekotthon korábbi igazgatója számos gyermeket molesztált az intézmény falai között, és ebben a szándékában úgy próbált segíteni, hogy előzetesen megfogalmazott egy hamis vallomást egy gyermek nevében, amelyet a pedofil igazgató jelenlétében kívánt aláíratni vele.

Azonban a Blikk interjújában K. Endre azt állítja, hogy ártatlanul került bele ebbe az ügybe, tagad minden bűncselekmény elkövetését, és azt is, hogy tudomása lett volna V. János, a gyermekotthon vezetőjének szexuális visszaéléseiről.

Ártatlan vagyok, egy meghurcolás áldozata. Magam is mélységesen elítélem a pedofíliát, sajnálom, ami történt, tanárként és tisztességes emberként is együtt érzek az áldozatokkal. A tizenkét oldalas, a közösségi oldalra is feltett nyilatkozatomban is megerősítem ezt, valamint azt is, a volt igazgatóm mellett egy másik nevelő is molesztált gyermekeket, őt személyesen én buktattam le, el is ítélték emiatt

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés