Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ásós Géza: Aki éhes,de nincs pénze jöjjön be az éttermembe, INGYEN adok neki egy adag ételt
Mindenegyben Blog - 2023. február 02. (csütörtök), 08:13

Ásós Géza: Aki éhes,de nincs pénze jöjjön be az éttermembe, INGYEN adok neki egy adag ételt

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 02

egnap mi is írtunk Ásós Gézáról, aki a cigánysorról indult, és most már úgy felverekedte magát az élet raknglétráján, hogy 3 éttermet tudott megvásárolni és megnyitni. Az egykor szegény emberből, kitartó munkával egy gazdag vállalkozó lett. Géza üzent mindenkinek:

Hirdetés
[ ]

"Emberek, én soha nem voltam nagyképű ember, nem érdekel a pénz, engem az érdekel, hogy etethetem az embereket, hogy jól lakhatnak az éttermbemben. Ha valakinek aki éhes, de nincs pénze, jöjjön be az éttermembe és ingyen adok neki egy nagy adag menüt. Nem érdekel, hogy ki az, az se hogy hogy néz ki, ha éhes a hasa, és nincs pénze, az én vendégem, én pedig az Istes színe előtt fogok ezekért a nemes cselekvéselért beeresztést nyerni. Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, Ámen "

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés