Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Augusztusi cigány horoszkóp: Bizonyos csillagjegyek számára, nagyon jót tartogat ez a hónap
Mindenegyben Blog - 2019. július 19. (péntek), 18:37

Augusztusi cigány horoszkóp: Bizonyos csillagjegyek számára, nagyon jót tartogat ez a hónap (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 19

Kerék – Rák

Hirdetés

Egy meglepetésekkel teli hónap ígérkezik számukra, melyek lehetnek pozitívak és negatívak egyaránt és melyekre nem minden esetben érzik felkészültnek magukat. Igyekezzenek ezeket sorba venni és kihozni mindenikből a maximumot. Ne engedjék elbizonytalanítani magukat, bizonyos szavak és hírek hallatán. Szerencse napjaik a következők: 2, 19 és 24.

Hirdetés
[ ]

Csillag – Oroszlán

Az Oroszlán a saját egészségi állapotával van elfoglalva, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kiélvezze a szabadnapjait. Jól teszi, ha összepakol és néhány barát társaságában igyekszik kihasználni minden adódó alkalmat a szórakozásra, lazításra. Szerencse napjai a 13, 20 és 29.

Harang – Szűz

A Szűz számára ez egy rendkívül sok kérdéssel teli hónap lesz, melyek mindenikére még nem tudja a választ. Igyekszik megszokni az új helyzeteket és alkalmazkodni hozzájuk, ehhez azonban sok türelemre lesz szüksége. Szerencse napjai a 2, 16 és 20.

Pénzérme – Mérleg

A magánéletben némi probléma adódik a Mérleg számára, melyet igyekszik rendbe hozni a rá jellemző diplomatikusság segítségével. Szembesül azzal is, hogy mennyit jelent partnere számára, aki sokszor beáldozta magát a kapcsolatuk megmaradása érdekében. Szerencse napjai a következőek: 3, 7 és 26.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés