Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ausztrália brutálisan beintett Putyinnak !70 millió dollár értékben küldenek fegyvert az ukránoknak
Mindenegyben Blog - 2022. március 01. (kedd), 09:25

Ausztrália brutálisan beintett Putyinnak !70 millió dollár értékben küldenek fegyvert az ukránoknak

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 01

Ausztrália brutálisan beintett Putyinnak !70 millió dollár értékben küldenek fegyvert az ukránoknak

Ausztrália brutális választ akar Putyin tetteire

Scott Morrison miniszterelnök bejelentette, 70 millió dollár értékben adnak fegyvert Ukrajnának.

Oroszország teljes elszigetelésére szólította fel a nemzetközi közösséget Scott Morrison ausztrál miniszterelnök. A szigetország első embere kijelentette, azt is meg kéne fontolni, hogy kizárják az országot a G20-as együttműködésből, írja a Guardian. Morrison ugyanakkor nem javasolja az ausztrál állampolgároknak, hogy Ukrajnába utazzanak harcolni, az ugyanis szerinte öngyilkos misszió lenne.

Ausztrália napokkal korábban jelezte már, hogy kész fegyvereket adni Ukrajnának. Kedden végül megszületett a kormányzati megállapodás arról, hogy 70 millió dollár értékben adnak harci eszközöket az ellenállóknak, egyebek mellett rakétákat is. Azt azonban nem részletezték, hogy pontosan milyen fegyvereket is adományoznak az ukránoknak, Morrison szerint ugyanis nem akarják, hogy az oroszok előre fel tudják mérni, mivel találhatják szembe magukat.

Morrison szerint Putyin alábecsülte a nemzetközi reakciókat az ukrán invázióval kapcsolatban, de szerinte félő, hogy ez csak még erőszakosabb lépésekre sarkalja majd az oroszokat.

A kérdésre, miszerint nem tartanak-e attól, hogy a fegyveradomány miatt Ausztráliát is fenyegetni fogják az oroszok, a miniszterelnök elmondta, hogy országuk kiáll a zaklatókkal szemben, ahogy a liberális-demokratikus értékek mellett is – írja a 444. Ausztrália a legsúlyosabb árat akarja megfizettetni Oroszországgal, ami csak lehetséges, hogy világos jelzést adjanak mindenkinek, aki hasonló törvénytelen agresszióra és erőszakra készül más nemzetek ellen. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés